To ostatnia podbitka, potem walne z kilkoma drobnymi, i... pewnie koniec, tak myślę. Zawiecha.
Już o wiele lepsza tego typu spółka to Cube i dwa fixy są, nie musicie zerkać cały czas
zawieche to ty masz w lgowie. czemu niby maja zawiesic kurs podfaj jakis argument? jak bede chcial to sie zapisze z kumplem na walne i pjeszcze przeglosujemy uchwaly bo tyle mamy towaru a ty lepiej siedz cicho i obserwuj jak sie robi z 2,6kap 10mln
Jaki obciach :) jak można takie głupie posty tworzyć :) Spółka od 2 tygodni jest na stabilnym poziomie 45 gr średnio, a płaczki obesrane dalej płaczą że będzie tu źle :)
TU NIE BEDZIE ŹLE, badzie bardzo dobrze ;) zobaczycie po NWZA ! :) wtedy auyt także się skończy! A za 4 tygodnie będzie 12mln wypłaty za realizacje umowy z PGNiG :) 1zł pewna w kwietniu.
Marsik, bez urazy ale bredzisz. Na to NWZA nic już nie zapiszesz, lista zamknięta, są terminy, sam przegapiłem. Nie wiem jak będzie ale wiem, że telefonów nie odbierają. Sam mam jedna opinię prawna, że jednak kworum 50% MUSI być. Jeśli tak to uzasadnienie dla zawieszenia jest, brak organów władzy spółki i do likwidacji, sorry ale to jest możliwe. Zjadłem zęby na walkach z pozycji mniejszosciowego. To, że mv kusi jest bezsprzecznie. Mnie również. Ale jestem w stanie wyobrazić sobie takie scenerio, że Zarzad bez kontroli mniejszosciowych likwiduje spółkę po wycofaniu wniosku o upadlosc.Resume zawieszenie jest prawdopodobne niestety
Dysponentowi sprzedazy aktywów, tj zarzad. Zrozum, aktualnie zarzad działa bez jakiejkolwiek kontroli. RN od marca nie ma. Upadlosc jakoś tam jest przez sąd kontrolowana.Przy zwykłej likwidacji likwidatorem jest zarzad.Skad wiesz, że sąd uzna wniosek o upadlosc?Moze go cofnąć a pretekstow formalnych może być milion.Pyt kluczowe czy najbliższe walne będzie fomalno prawnie skuteczne? patrz casus WSIP