możliwe nawet że współpracują ze spółdzielnią a swoją drogą to nagle się obudzili, przecież ostatnio nie było tu obrotów, wiec jak mógł się nagle zmienić ff dziwna zagrywka i mam wrażenie że nieczysta
a z giełdy nie wyrzucają za niski ff, tylko z indexu nieuki tj. masz np. index WIG20, mWIG40, sWIG80, a to że cie z nich wyrzucą, to nie znaczy, że wylatujesz z giełdy nooo, ale akcje oddacie brawo!!!
nie pierwsza i nie ostatni taka (nie) czysta zagrywka. przypomnijmy sobie o jak dawali w projektach na Walne emisje które się nie ziściły, lub jak bardzo zależąło niektórym by światło na forum ujrzały transakcje pakietowe po prawie 4 zł za akcje. Jak jednym ruchem kreatywna księgowośc spółki odpisała calą amoprtyzację w jednym okresie by pokzać i zasugerować straty roczne i wiele wiele innych symptomów a to wszystko świadczy o jednym bardzo ale to bardzo zalezy komuś na akcjach.
Ja mam 10K 8K wystawiłem dla jaj z cena 15zł Na poważnie jakie masz przemyślenia w stosunku do akcji Jesteś gościem na forum który wie co pisze Masz jakies teorie co do ceny kursu bo mam 10 k kupione od roku za 2.5zł szt Wiec kisze papier już rok i chyba mi zgnije!!!!!!! Co proponujesz ? pozdrawiam
Nie sugeruje nikomu co ma robić bo nie jestem omnibusem
Chcesz to sprzedaj ze stratą nie chcesz sprzedawać to sobie lekko usrednij bo masz jeszcze okazje i czekać na połączenie spółek i emisję wtedy zrobi się płynność a cena już na pewno nie będzie dla nas tak atrakcyjna jak teraz
tutaj może być i 10zł ale jak akcji nie ma w obrocie to nikt tego za ta cenę nie odkupi
realna cena 3.5 zł
Dzieki -lukarti- miło poczytać madrą i rzeczową wypowiedz Ja nie będę uśredniał bo można wtopic więcej to New Connect szulernia!!! 10 000 szt akcji to starczy jak dla mnie Życze dużych zysków i trafnych strzałów