• Ochłap Autor: ~ciekawy [85.232.251.*]
    Kostka rzucona -już nie takie obietnice tu czytałem,ciekawe jak zareaguje akcjionariat- stoję z boku i się przyglądam ,zalaecam daleko idącą ostrożność ,akcje posiadałem (dla nowych) ale w najbliższym czasie nie planuje zakupów.Pozdrawiam bolka ,src,antystefana ,mieszkalodz,hej-jeżeli kogoś pominąłem to sorki.Zysków wizjonerom życzę.....
  • Re: Ochłap Autor: ~hej [79.191.83.*]
    no niestety kolego, tym razem i ja muszę przyznać że info pozytywne :)
    a co z tego wyjdzie to już inna sprawa :P
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.161.74.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ochłap Autor: ~src [46.134.22.*]
    Ja info odbieram neutralnie. Znów ten cały dziwny włoski partner bierze udział w zamieszaniu. Nawet budynku nie posiada. Adres jak juz kiedyś pisałem mają ten sam co firma power oil system. Na ten moment t2p nie ma umów tylko zamówienie. Nie zdziwię się jesli okaze się że ustne. Poprzednie info tez sprawiały wrażenie przełomowych a ulica kupowała jak szalona. Pytanie od kogo? I czy nie będzie powtórki?
    BTW gdzie oni zbudują te urządzenia? Jaki będzie ich koszt? Jaka marża? I za je zbudują?
  • Re: Ochłap Autor: ~alejaja [89.161.74.*]
    Słuchajcie no chłopaki, widzę że trochę popłynąłeś tutaj z kaską, ale mam dla ciebie propozycję: będziesz mi alfreda ciągł na zawołanie. 50zł dziennie dostaniesz.Po miesiącu odrobisz straty a może nawet na mały plus wyjdziesz..który pierwszy się zgłasza?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.22.*]
  • Re: Ochłap Autor: ~Paweł [212.180.147.*]
    Src nie wiem skąd bierzesz informacje albo jaką książkę czytasz bo ja potrafię znaleźć firme Microsystemfuel i wiesz co na pewno to nie jest barak tak jak ty mówisz otwórz OCZY bo powoli dochodzę do wniosku że twoje wpisy są celowe aby tylko w głowie mieszać i robisz to na czyjeś zlecenie
    strona microfuel (trzeba dodać że totalna amatorka. gimnazjalista by to zrobił lepiej):

http://www.microsystemfuel.com/contatti.html

wbijasz adres w google i ?

https://www.google.pl/maps/place/Via+Olivella,+156,+00041+Albano+Laziale+RM,+W%C5%82ochy/@41.7297752,12.6431506,19z/data=!4m5!3m4!1s0x13258574b958276d:0x9aab0cba564efd57!8m2!3d41.7295911!4d12.6435556

powiększaj aż zobaczysz nie microsystem a właśnie POWEROILSYSTEM
    wejdź na ich strone
    http://www.poweroilsystem.com/

czym sie zajmują? nie jest to dziwne?
    Może dziwne i jest ale kto zrozumie Włochów a najdziwniejsze jest to co zrobili na govene
    dla mnie to jest dziwne. nawet podejrzanie dziwne. a teraz drogi forumowiczu, który sugeruje, że coś tu na forum matacze napisz łądnie wszytskim gdzie znalazłem microsystemfuel? chetnie zobacze zdjęcia siedziby
    W tym samym miejscu co ty w internecie
    to daj link. bo twierdzisz że microsystem to nie barak. chetnie zobacze zdjęcia siedziby gdzie powstają patenty :)
    No Paweł czekam. Sugerujesz że wyciągam wnioski z książek i że sieje ferment na zlecenie. Pokaż link gdzie widać microsystemfuel. Pisałeś że ich znalazłeś i na pewno nie jest to barak.
  • Re: Ochłap Autor: ~Paweł [188.146.176.*]
    Wpisz sobie i znajdziesz czy wszystko trzeba dawać na tacy są Google ja znalazłem i ty znajdziesz
  • Re: Ochłap Autor: ~src [46.134.24.*]
    No wpisałem i nie widzę. Podaj na tacy. Bądź tak dobry. Bo ja tam widzę tylko poweroilsystem co jak dla mnie jest wystarczającym powodem by być tu ekstra ostrożnym
  • Re: Ochłap Autor: ~src [46.134.81.*]
    Kolejna po microsystem spółka.
    Tym razem SAH Trading BV Holandia
    Może tym razem pomożesz mi znaleźć co to za firma?
  • Re: Ochłap Autor: ~src [5.184.241.*]
    I jak Pawełku? Wujek SRC miał rację
  • Re: Ochłap Autor: ~MARK [94.254.183.*]
    Kolego alejaja, warto czasami poczytać inne zdanie na temat naszej spółki, tym bardziej że src i hej piszą to co wielu osobom umknęło, i nikogo nie obrażają.
  • Re: Ochłap Autor: ~hej [79.191.83.*]
    jestem inżynierem, z wieloletnim doświadczeniem
    a na dzień dzisiejszy zarządzam ludźmi, projektmi (budowami) w tzw instalacjach- duże tematy.
    za sobą mam studia m.in. na PW wydz. Mechaniczny Energetyczny i Lotnictwa.
    To jest powód czemu tą spółkę "oglądam"- GPW + zawodowo/biznesowo.
    Info dobre a co z tego wyjdzie to już nie wiem :) Akcji nie posiadam...
  • Re: Ochłap Autor: ~MARK [94.254.183.*]
    Akcję posiadam, GPW i NC dla mnie to tylko zabawa. Na codzień pracuje w największej Polskiej firmie przesyłowej, 750kV, 400kV, 220kV, 110kV. Wiatraki, elektrowni gazowe i na biomasę to moje zainteresowania, dlatego zwracam uwagę na takie firmy jak T2P. Tylko technikum, zamiast studiów to szeroko rozumiana zabawa. Lubię czytać ludzi o odmiennym zdaniu, bo dzięki nim spadają czasem różowe okulary.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.232.251.*]
[x]
COREY 4,12% 0,40 2026-02-11 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.