Widzieliście listę akcjonariuszy zgłoszonych /uprawnionych do głosowania na NFZ? Hahaha, jak nie, to idźcie do siedziby spółki lub piszcie maila. Sama drobnica
Proszę Cię, jaka on listę widział? hehhehe jakiś żart :)
Nie może być sama drobnica, bo tych akcji w mln jest przecież, to ile ludzi by musiało być? :P hehhe A poza tym, żadenj listy nie pokażą do NWZA, to logiczne, dopiero po NWZA pokażą listę uczestników z min 5% posiadaniem.
Wam od tych pesymistycznych tekstów, to się mózg już lasuje :)
Żadnej listy nie pokażą? A to niby dlaczego? Pominę komentarz "ktosika", że to - rzekomo - logiczne. Jakoś nie dostrzegłem, by znowelizowano Kodeks Spółek Handlowych. Wystarczy rzucić okiem na jego Art. 407. Lista osób uprawnionych do udziału w Walnym Zgromadzeniu jest dokumentem JAWNYM. A jak chce się ją otrzymać - p. paragraf 1 z indeksem 1 tegoż artykułu. Proste?
A pytałeś może czy NWZA dojdzie do skutku?Mam na myśli problem kworum w wyborze RN. Nie jest dla mnie jasne czy jest oblig kworum. Nie dane mi było dodzwonić się do spółki,takze nie znam ich interpretacji statut versus kodeks w syt braku RN. RESUME Rozumiem, ze nikt ze starego akcjonariatu nie zarejestrował się? Jeśli NWZA będzie skuteczne to będzie RN ulicy?nieprawdopodobne prędzej uwierzę w likwidację bez kontroli mniejszoscipwych
@haha
Czy tam jeszcze ktoś pracuje? Wczoraj próbowałem wielokrotnie nieskutecznie dodzwonić się do spółki. Możesz podać przybliżona sumaryczna ilość szt akcji zgloszonych na NWZA?