Możliwe ,ze korekta zatrzyma się powyżej 0,50 może to być 0,53 -ostatnie minimum pożyjemy -zobaczymy ------------------------------------------ lada dzień ,możliwe że w piątek będzie już komunikat .
Ktoś postanowił oddać swoje 10 000 sztuk ale na 2 fix. nie jest to takie proste ------------------------------------------ Ja cierpliwie czekam na 16 kwietnia myślę ,że kurs będzie dużo wyżej !
Mówisz? Będzie rakieta? :) tu dużo ludzi kupiło kolo 1 zł. Wiec kursik musi skoczyć minimum 60% by się tam znaleźć. Możliwe? Myślę że tak. Jeśli serio pokażą jakiś twardy dowód że im się biznes kupy trzyma to wystarczą 2-3 sesje i open ponad 1 lekko zrobią. Ale jeśli nie? Poplyniecie grubo.cześć w sumie już poplynela. I to jest to ryzyko o którym tu ciągle można pisać ale są tacy co uznają to za złą wolę i wzywają od naganiaczy
Do szkoły dzieciaki ciekaw jestem jak od 60gr do 1zl jest 60%? NIE CZEPIAM SIĘ . Głupi to ten co dał się nabrać na milionowe kontrakty na śmieciach. Czyli ja. Ale niech się dzieje!
W związku z powyższym, Termo2Power S.A. otrzymał od Microsystemfuel Srl. zamówienie na 3 zestawy kotłów parowych oraz jednostek kogeneracyjnych. Wartość transakcji Termo2Power S.A., to 3 x 140 000 EUR = 420 000 EUR (3 x jednostka kogeneracyjna, 3 x kocioł parowy), czas dostawy: do końca 2018 r.
W odniesieniu do raportu bieżącego nr 7/2018 z 05 marca 2018 r.: klient zmodyfikował swoje zlecenie ? dokonał zmiany konfiguracji w zakresie mocy systemu kogeneracji biomasy: z 50 kWe na 200 kWe. Spowodowane jest to dostosowaniem możliwości oraz potrzeb klienta wynikających z pozyskiwania i możliwości przerobowych dużych ilości odpadowej biomasy (pozyskiwanej bezpłatnie, odpad ? produkt uboczny). Nowa cena transakcji wynosi minimum 1 500 000,00 PLN. Umowa na dostawę będzie podpisana w kwietniu 2018 r. przy okazji najbliżej wizyty Zarządu Spółki we Włoszech. -------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj przewidziałem i minimum na poziomie 0,53 i komunikat !