• Ostro może być w Presto Autor: ~Jan [178.43.253.*]
    jw.
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: ~Mający [80.50.129.*]
    Janie, jakoś jak ty piszesz to nie chce mi sie wierzyć.
    Nie wiesz co to NC Alert i kiedy następuje segmentacja i gdzie tego szukać, a zakładasz taki wątek?
    Znowu klepiesz w klawiature bez zastanowienia. Napisałem kilka dni temu zanim cos napiszesz zastanów się co chcesz napisac i dlaczego. A jak zastanowiłeś się to masz uzasadnienie
    To może uzasadnij dlaczego tak twierdzisz.
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: ~Jan [178.43.253.*]
    Dnia 2018-04-05 o godz. 14:19 ~Mający napisał(a):
    > Janie, jakoś jak ty piszesz to nie chce mi sie wierzyć.
    > Nie wiesz co to NC Alert i kiedy następuje segmentacja i gdzie tego szukać, a zakładasz taki wątek?
    > Znowu klepiesz w klawiature bez zastanowienia. Napisałem kilka dni temu zanim cos napiszesz zastanów się co chcesz napisac i dlaczego. A jak zastanowiłeś się to masz uzasadnienie
    > To może uzasadnij dlaczego tak twierdzisz.
    > O CO TOBIE CHODZI ? SPÓŁKA KTÓRA SPADA W ALERT NA NC TO MA OBOWIĄZEK PODAĆ TO W KOMUNIKACIE NA SWOJEJ STRONIE  JASNE JAK SŁOŃCE. NIE MNIE CIEBIE OCENIAĆ.

• Re: Ostro może być w Presto Autor: ~Mający [188.146.142.*]
    Nadal "merytorycznie". Nerwy puszczają. To ja bym na twoim miejscu postraszył Spółkę prokuratorem. Chyba wiesz jak to się robi.
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: ~Jan [178.43.253.*]
    Polska to kraj wolny i demokratyczny, a z Ciebie mądry i prawy  człowiek to masz pierwszeństwo - no i wiesz jak to się robi !!!!!!!!!! 
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: antyamber [94.254.153.*]
    Już widać ktos dobiera się im do dup....ska przeczytajcie że chcą zmiany w zarządzie
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PRESTO-Otrzymanie-zadania-akcjonariuszy-7581624.html
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: ~Zzz [188.146.37.*]
    Pewnie dlatego jest porozumienie akcjonariuszy i następne walne. Ciekawe czy to ten Karol: https://mobile.twitter.com/matczakkarol ??
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: antyamber [94.254.153.*]
    Kto by nie był to powinni inni akcjonariusze się dołączyć . Trzeba 16.04.20018r. uderzać na walne i blokować machloje Dziedzica i całej ekipy oszustów
  • Re: Ostro może być w Presto Autor: ~aaa [91.235.253.*]
    Przede wszystkim nowy zarząd ma prawo ich pozwalniać. Jeśli tego nie zrobi, nie zrobi audytu w spółce to zgłaszam się na ochotnika na zebranie kilku osób ( Jaki % zbierzemy) i zarządamy następnego walnego. Trochę tego niestety mam.
[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.