Janie, jakoś jak ty piszesz to nie chce mi sie wierzyć. Nie wiesz co to NC Alert i kiedy następuje segmentacja i gdzie tego szukać, a zakładasz taki wątek? Znowu klepiesz w klawiature bez zastanowienia. Napisałem kilka dni temu zanim cos napiszesz zastanów się co chcesz napisac i dlaczego. A jak zastanowiłeś się to masz uzasadnienie To może uzasadnij dlaczego tak twierdzisz.
Dnia 2018-04-05 o godz. 14:19 ~Mający napisał(a): > Janie, jakoś jak ty piszesz to nie chce mi sie wierzyć. > Nie wiesz co to NC Alert i kiedy następuje segmentacja i gdzie tego szukać, a zakładasz taki wątek? > Znowu klepiesz w klawiature bez zastanowienia. Napisałem kilka dni temu zanim cos napiszesz zastanów się co chcesz napisac i dlaczego. A jak zastanowiłeś się to masz uzasadnienie > To może uzasadnij dlaczego tak twierdzisz. > O CO TOBIE CHODZI ? SPÓŁKA KTÓRA SPADA W ALERT NA NC TO MA OBOWIĄZEK PODAĆ TO W KOMUNIKACIE NA SWOJEJ STRONIE JASNE JAK SŁOŃCE. NIE MNIE CIEBIE OCENIAĆ.
Już widać ktos dobiera się im do dup....ska przeczytajcie że chcą zmiany w zarządzie https://www.bankier.pl/wiadomosc/PRESTO-Otrzymanie-zadania-akcjonariuszy-7581624.html
Przede wszystkim nowy zarząd ma prawo ich pozwalniać. Jeśli tego nie zrobi, nie zrobi audytu w spółce to zgłaszam się na ochotnika na zebranie kilku osób ( Jaki % zbierzemy) i zarządamy następnego walnego. Trochę tego niestety mam.