• Pojawił się nowy raport Autor: ~Elton [145.239.80.*]
    Dali nowe info link wartościowy?
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~Rodryg [46.134.124.*]
    Ziarnko do ziarnka i..........
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~Adam [77.253.235.*]
    Zaraz będą potrzebować kolejny sejf do trzymania gotówki.
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Z tym pozycjonowaniem w gogle rzeczywiście coś ruszyło. Dziś na hasło "czesci samochodowe" wyskoczyła mi aleja na 2 stronie z miesiąc temu gdzies na 5 znalazłem ją.
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~Paczkens [46.134.95.*]
    Co to za obluda? Widac jak siekurs stacza a tutaj euforia? Jak nagle spadnie na 40 gr to bedziecie pisac ze korekta przed odpalem? Na stoppoint mialo byc 10 gr a za chwile sie okaze ze bedzie drozsze od tego waszego gniota... co wtedy bedziecie bredzic?
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~glut [195.72.148.*]
    stop jest w agoni. proszę nie przeszkadzać a obserwować tylko męczarnie oraz przytulanie się do piachu
  • Pojawił się nowy raport Autor: ~Gordon [178.43.32.*]
    O tym stopie to już piszą od dawna, było już tyle odpalow, a jakoś nikt nie chce brać :) tak samo jak prorokowali, że aleja będzie chodziła w groszach, słabi prorocy stopowi, ale widać kompleksy maja płacząc tutaj cały czas :) może boli, że można mieć normalna działańość, rozwijać się i zarabiać, a nie robic terminale o kilka lat za późno, bo już nawet allegro z pocztą polska chcą mieć 1000 terminali...
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~kolega [109.207.108.*]
    Dnia 2018-04-06 o godz. 18:55 ~Gordon napisał(a):
    > O tym stopie to już piszą od dawna, było już tyle odpalow, a jakoś nikt nie chce brać :) tak samo jak prorokowali, że aleja będzie chodziła w groszach, słabi prorocy stopowi, ale widać kompleksy maja płacząc tutaj cały czas :) może boli, że można mieć normalna działańość, rozwijać się i zarabiać, a nie robic terminale o kilka lat za późno, bo już nawet allegro z pocztą polska chcą mieć 1000 terminali...

Gordon popatrz na to z perspektywy dłuższego czasu, np. rok 2022, widzisz Aleję jako potęgę rynkową? Sprzedającą ruskie i ukraińskie części na portalu, o samych negatywnych opiniach?
    Gordon zacznij myśleć i przestań pisać takie brednie.
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~Gordon [178.43.32.*]
    Kasę zarabia się też tu i teraz :) wyniki i perspektywy się poprawiaja, tak więc prorokowanie i straszenie groszowkami można sobie schować :) a tymczasem znikam za jakiś czas może znowu sie udzielę :)
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~piter [188.146.102.*]
    A mnie przekonał kolega i wszystko wywalam jutro i w ndz.
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~xxx [37.248.158.*]
    Dnia 2018-04-06 o godz. 21:36 ~piter napisał(a):
    > A mnie przekonał kolega i wszystko wywalam jutro i w ndz.

a ja zaczynam wywalać już teraz a reszta jutro i w niedzielę:)) bo jeszcze przed Tobą chcę zdążyć
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~radzio [31.0.66.*]
    A ja was wszystkich wykiwalam bo wywalilem wszystko wczoraj po godzinie 17.05 pzdr
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~xxx [31.0.121.*]
    Dnia 2018-04-07 o godz. 06:51 ~radzio napisał(a):
    > A ja was wszystkich wykiwalam bo wywalilem wszystko wczoraj po godzinie 17.05 pzdr

Radzio nieładnie z Twojej strony tak wykiwać tych,którzy są tu tak długo lub dłużej niż Ty, bij się w piersi:)))
  • Re: Pojawił się nowy raport Autor: ~piter [188.146.174.*]
    hmmmm. dziś od g.9 wywalałem i teraz skończyłem. Dobrze ze Moc wyciąga przez weekendy.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.