• Kierunek 3zł aktualny Autor: ~kierunek [89.64.55.*]
    Psy szczekają a karawana jedzie dalej:)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.40.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~Alexx [188.146.204.*]
    Rozumiem, wy jesteście po prostu upośledzeni, bo inaczej tego nie można nazwać. Współczuję.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~TOM [193.111.166.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 07:02 ~kierunek napisał(a):
    > Psy szczekają a karawana jedzie dalej:)))

Gdzie niby jedzie? Przecież kompletnie nic się nie dzieje poza wywaleniem perełeczki na peryferia GPW do oślej fixingowej ławki.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~bolek [37.47.3.*]
    30klockow robi kurs 42gr a tu ludzie poubierali sie po 100k i wiecej;))))
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~RA [94.254.129.*]
    Ta spółka to dno .. gpw takie spółki powinno wypi ..z giełdy ..
    Pismo do knf wysłałem...radzę robić podobnie a za umyślne wprowadzanie akcjonariuszy w błąd zarząd mam nadzieję, ze beknie ..
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~th [46.43.185.*]
    Jest gorąco.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~Josh [46.186.82.*]
    Jak to w grze w ruletkę.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~robina [37.47.3.*]
    a co to brak juz chetnych do brania 61gr;)))
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 11:15 ~robina napisał(a):
    > a co to brak juz chetnych do brania 61gr;)))

Też się dziwię - przecież w tym miesiącu 3 zeta czy tam ile.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~src [46.134.166.*]
    Post ma na celu nagonic na akcje. Tworzy wymyślony target 3 zł który powoduje u leszcza myślenie że jest tanio i mamy super okazję do kupna. Oj posiadacze tu ładnie juz na forum działają by komuś papier oddać. Przydało by się znów jakieś pseudo info. Ulica by lykała z pocalowaniem ręki a grubas znów by sypał. Tez z pocalowaniem ręki.
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~aaa [194.242.62.*]
    a ja wam powiem że jeszcze będzie pięknie :)

na dniach....
    Dnia 2018-04-04 o godz. 13:17 ~src napisał(a):
    > Post ma na celu nagonic na akcje. Tworzy wymyślony target 3 zł który powoduje u leszcza myślenie że jest tanio i mamy super okazję do kupna. Oj posiadacze tu ładnie juz na forum działają by komuś papier oddać. Przydało by się znów jakieś pseudo info. Ulica by lykała z pocalowaniem ręki a grubas znów by sypał. Tez z pocalowaniem ręki.

a gdzie zapodzial ten wrozbita od 100zl i w kwietniu 3zl czy tam 5zl o ip 109.173.149;))))
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~Pawel [188.146.148.*]
    Ciekawe co powiecie tym na govene którzy też na was się złapali...??
    Dnia 2018-04-04 o godz. 13:32 ~Pawel napisał(a):
    > Ciekawe co powiecie tym na govene którzy też na was się złapali...??

nierozumiem twojego wpisu Pawel co ma govena do term ja tam nic nie pisalem.ps ale fakt dzis ktos zdrowo zwalil govene:))))
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~Paweł [188.146.241.*]
    Jak to sam na nią naganiałeś wcześniej a teraz nie rozumiesz żal...
    Dnia 2018-04-04 o godz. 13:43 ~Paweł napisał(a):
    > Jak to sam na nią naganiałeś wcześniej a teraz nie rozumiesz żal...

o czym ty piszesz czlowieku raz ja mialem kiedys dawno temu i tylko kolko zrobilem pod info daj mi linka gdzie ja naganialem
    Proszę cię pisałeś że teraz masz jak reszta że tam będzie umowa będzie sprzedaż samochodów elektrycznych pewnie nawet nie którzy się na to złapali a ty zrobiłeś sobie kółko więc po co piszesz o spółce która masz na forum innej czy to nie jest naganianie
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~bolek [37.47.15.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 16:50 ~Paweł napisał(a):
    > Proszę cię pisałeś że teraz masz jak reszta że tam będzie umowa będzie sprzedaż samochodów elektrycznych pewnie nawet nie którzy się na to złapali a ty zrobiłeś sobie kółko więc po co piszesz o spółce która masz na forum innej czy to nie jest naganianie

chlopie o czym ty piszesz raz mialem govena bodajze po 30 i sprzedalem 38 i to jakis 1-2 miesiace temu nic takiego nie pisalem o umowach o sprzedazy samochodow chyba mnie pomyliles z kim innym jestes jakis nawiedzony kolego daj mi linka a nie mi wmawiasz jakies bzdury na forum
    Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~brat [37.249.3.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 17:08 ~Paweł napisał(a):
    > Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć

...lepiej niech na tą spółkę nie wskakują bo tam dzisiaj gorzej niż u nas ;)
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~bolek [37.47.15.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 17:08 ~Paweł napisał(a):
    > Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć

po pierwszy niepamietam czy wspomnialem tu na forum o govenie,a pamietam ze mieszkolodz napisal i ja weszlem i tego samego dnia wyszedlem z goveny wiec nie pisz bzdur bo na tamtej sesji kurs byl 30 i poszli na 38 wiec dali25% zarobku,chyba rozumiem twoja frustracje do mojej osoby po dzisjejszej sesji na govenie jeszcze fixem puscili 11gr niezle lanie .ps a sam zaczeles dzis pisanine o govenie na forum term kolego Pawel
  • Re: Kierunek 3zł aktualny Autor: ~michu [94.254.169.*]
    termo perełka
    govena bankrut
[x]
COREY -2,11% 0,37 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.