Ta spółka to dno .. gpw takie spółki powinno wypi ..z giełdy ..
Pismo do knf wysłałem...radzę robić podobnie a za umyślne wprowadzanie akcjonariuszy w błąd zarząd mam nadzieję, ze beknie ..
Post ma na celu nagonic na akcje. Tworzy wymyślony target 3 zł który powoduje u leszcza myślenie że jest tanio i mamy super okazję do kupna. Oj posiadacze tu ładnie juz na forum działają by komuś papier oddać. Przydało by się znów jakieś pseudo info. Ulica by lykała z pocalowaniem ręki a grubas znów by sypał. Tez z pocalowaniem ręki.
Dnia 2018-04-04 o godz. 13:17 ~src napisał(a): > Post ma na celu nagonic na akcje. Tworzy wymyślony target 3 zł który powoduje u leszcza myślenie że jest tanio i mamy super okazję do kupna. Oj posiadacze tu ładnie juz na forum działają by komuś papier oddać. Przydało by się znów jakieś pseudo info. Ulica by lykała z pocalowaniem ręki a grubas znów by sypał. Tez z pocalowaniem ręki.
a gdzie zapodzial ten wrozbita od 100zl i w kwietniu 3zl czy tam 5zl o ip 109.173.149;))))
Proszę cię pisałeś że teraz masz jak reszta że tam będzie umowa będzie sprzedaż samochodów elektrycznych pewnie nawet nie którzy się na to złapali a ty zrobiłeś sobie kółko więc po co piszesz o spółce która masz na forum innej czy to nie jest naganianie
Dnia 2018-04-04 o godz. 16:50 ~Paweł napisał(a): > Proszę cię pisałeś że teraz masz jak reszta że tam będzie umowa będzie sprzedaż samochodów elektrycznych pewnie nawet nie którzy się na to złapali a ty zrobiłeś sobie kółko więc po co piszesz o spółce która masz na forum innej czy to nie jest naganianie
chlopie o czym ty piszesz raz mialem govena bodajze po 30 i sprzedalem 38 i to jakis 1-2 miesiace temu nic takiego nie pisalem o umowach o sprzedazy samochodow chyba mnie pomyliles z kim innym jestes jakis nawiedzony kolego daj mi linka a nie mi wmawiasz jakies bzdury na forum
Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć
Dnia 2018-04-04 o godz. 17:08 ~Paweł napisał(a): > Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć
...lepiej niech na tą spółkę nie wskakują bo tam dzisiaj gorzej niż u nas ;)
Dnia 2018-04-04 o godz. 17:08 ~Paweł napisał(a): > Miałem na myśli że piszesz spółce innej spółki że to jest naganianie a to że nie ty to wiem było tu kilka innych osób które tak pisały mi chodzi bardziej o pisanie o innej na tym forum przez co niektórzy mogli się złapać i tam wskoczyć
po pierwszy niepamietam czy wspomnialem tu na forum o govenie,a pamietam ze mieszkolodz napisal i ja weszlem i tego samego dnia wyszedlem z goveny wiec nie pisz bzdur bo na tamtej sesji kurs byl 30 i poszli na 38 wiec dali25% zarobku,chyba rozumiem twoja frustracje do mojej osoby po dzisjejszej sesji na govenie jeszcze fixem puscili 11gr niezle lanie .ps a sam zaczeles dzis pisanine o govenie na forum term kolego Pawel