choc jestem turbo sceptykiem,
umowa na 500k (czyli mikro w zapowiadanych skalach bodajze 500mln) wydawalo mi sie ze sie zisci... robi sie nie ciekawie i to na maksa
Dnia 2018-04-03 o godz. 18:18 ~Hej napisał(a): > choc jestem turbo sceptykiem, > > umowa na 500k (czyli mikro w zapowiadanych skalach bodajze 500mln) wydawalo mi sie ze sie zisci... robi sie nie ciekawie i to na maksa
Stękaj dalej:))) Niedługo będziesz brał po 3-5 pln
Przy 90 gr pisali mi że już ostatnie sztuki poniżej 1. Mamy 60 gr.... oczywiście jak pójdzie info to pewnie nie kupię bo nie będzie jak? To tak jak ostanio :) poszło info, ulica zaczęła zakupy a grubas wszystko zasypał. Gruby niebie co robi. Oddaje akcje warte 5 zł ponizej 1 ?
Warte są 10gr . Cały cyrk 2mln? 60grx20mln 12 mln kapitalizacji na chwile obecna . Umowy brak prezentacji brak działające brak patentu brak kasy brak . Co dalej ? niestety bez konkretu będzie zawał. Sprzedali po 1zl odkupić po 30gr. Albo emisja pi 10gr. Poprawcie jeśli mocie inne przewidywania.
Dnia 2018-04-04 o godz. 18:32 ~src napisał(a): > Że też nikt nie napisał jeszcze że już lada moment umowy na 500mln a akcje idą na 100 zł za sztukę :p
src jak nie tu juz jeden pisal ze 100zl coprawda sie podparl tekstem ze za rok teraz pisze z innego kompa czy komorki o 3zl i jak to sie nie otworzy przez pare sesji a tu wywalili na 2 fixy no ale tez mial argument ze cfi na 2fixach tez roslo;)))
Poczekaj poczekaj niektórzy pisali tu taj że govena szybciej sprzeda auto niż termo co kolwiek więc wasze pisanie jest takie same cały czas powtarzam że to firma wyznacza kierunek nie wasze nasze pisanie....
Dnia 2018-04-04 o godz. 19:10 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-04-04 o godz. 18:32 ~src napisał(a): > > Że też nikt nie napisał jeszcze że już lada moment umowy na 500mln a akcje idą na 100 zł za sztukę :p > > src jak nie tu juz jeden pisal ze 100zl coprawda sie podparl tekstem ze za rok teraz pisze z innego kompa czy komorki o 3zl i jak to sie nie otworzy przez pare sesji a tu wywalili na 2 fixy no ale tez mial argument ze cfi na 2fixach tez roslo;)))
No ten bolek to przebił głupotą wszystkich !!!:)))) Wie kto kiedy z jakiego kompa coś napisał hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!! POKEMON ROKU!!!:))))))))))))))))))))))))))))))