• Jest info od spółki Autor: ~Zosia [54.38.132.*]
    Udostępnili nowy raport link co o tym myślicie?
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~Wielonick [178.235.40.*]
    Brać i nie czekac
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~haribo [89.64.23.*]
    Ciekawe kiedy kolejne będę ogłaszane w upadłości...
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~ZZZ [85.10.56.*]
    Im więcej tym lepiej. Szybciej się pozbędą balastu i będzie czas na wzrost.

Baza klientów jest stabilna i teraz czas na optymalizacje!
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~Inwestor [83.168.124.*]
    Ciekawy jestem właśnie jak z tą stabilnością ich bazy klientów. Pozytywne to że zaczęli wyświetlać z powrotem swoje kampanię banerowe. Więc może marzec wypadnie podobnie jak w zeszłym roku?
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~oooooBęc [89.67.78.*]
    hahhahha rozwalacie mnie ze swoim życzeniowym myśleniem. Nie macie pojęcia co tak naprawde dzieje sie w fimie, słuchacie Surmackiego i sie jaracie tą sciemą

@ZZZ  "Baza klientów jest stabilna i teraz czas na optymalizacje!"
    Baza klientów widocznie stopnieje za pół roku, wielu nie płaci i chce zakończyc współprace z fachowcami, mówie o naprawdę duzych ilościach, wiadomo jak sie komuś z klientów nie podoba ale umowa go wiąże jeszcze na kilka miesięcy. Z miesiaca na miesiac bedziecie widziec spadająca ilosc klientów. "optymlizacja" - żarty

@Inwestor Kampanie banerowe są tak tanie, że nie masz nawet pojęcia.
    "Więc może marzec wypadnie podobnie jak w zeszłym roku?" hahahahhaah ciekawe jakim CUDEM? Wyglądasz szczytu a nie widzisz podstawy. Ilu jest handlowców teraz a ilu było roku temu? hmmmm? Myślisz, że komuś sie chce pracowac jak ma zaległą pensje? poważnie? Myślisz, ze ktoś chce tam w ogóle pracować?

sorry za błędy

• Re: Jest info od spółki Autor: ~xox [188.146.36.*]
    A ty wiesz co sie tam dzieje moze tam pracujesz co
  • Re: Jest info od spółki Autor: djscr [89.64.26.*]
    Tam juz nie ma.nic. tylko zalegle platnosci.
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~hoho [91.188.99.*]
    ooooobęc czy prawdziwyexpracownik ty tu cały czas obsmarowujesz firme
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~master [67.78.143.*]
    Otoz od 4-5 gr kiedy to spolka nie byla w postepowaniu ukadowym i byla zagrozona egzekucjami komorniczymi i wnioskami o upadlosc zmienilo sie to ze pracuje nadal podobna ilosc osob (ok 40) pozyskiwani sa nowi klienci malo bo malo ale sa + przedluzane sa umowy a kurs spadl na 1-2 gr a w spolce wszystko zmienilo sie na lepsze - jest chroniona przed wierzycielami i na bierzaco wyplaca aktuale wynagrodzenia. Dalej sluchajcie naganiaczy ex pracowników którzy beda tu por roku siedizec i pisac o swoich zaległy pensjach na kilka kola bo wiecej tam nie zarabiali.
    Za małą kasę tu ładny procent spółki można mieć. Rok czy dwa i spółka się wykaraska że swoich problemów
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~brodacz [193.109.212.*]
    A ja już nie zamierzam nikogo przekonywać.
    Informacje o firmie, łże-prezesie, brakach w wynagrodzeniu, szkalowaniu byłych pracowników a także jak od miesięcy leci w dół, były zamieszczane tu wielokrotnie. Jeśli ktoś jest na tyle ślepy, by wciąż chciał w nią inwestować - tym lepiej. Inwestujcie jak najwięcej. To wasze pieniądze. Traćcie je. A w momencie gdy obudzicie się z pustym portfelem, przypomnijcie sobie uśmiech surmackiego i słowa expracownika.
    Ale wtedy będzie już za późno.
  • Re: Jest info od spółki Autor: ~Banner [185.189.114.*]
    Odpalili kampanie bannerowa i teraz bedzie kasiora :)

Zolte samochodziki wynajmuja po okolo 600 pln na miecha, wiec pewnie handlowcy zostali tylko najlepsi z najlepszych.

Po co siac ten hejt?
    Chyba będzie pozytywnie. Ja tu raczej za małą kasę zainwestowałem żeby się przejmować poza tym w styczniu ładnie tu zarobiłem
    a poza tym widac ze tych stron trzaskają na potege w ostatnim czasie
[x]
FACHOWCY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.