• zakończył się IQ.... Autor: ~ćwierćin [178.36.39.*]
    + do tego wspomniane we wcześniejszym wątku RODO? mnie osobiście ciekawi przyrost obrotów (zakładam) za I Q...
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~ss [83.26.233.*]
    i spokojnie czekamy na wyniczki...
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~ćwierćin [94.254.228.*]
    będzie sie działo!.....

• Re: zakończył się IQ.... Autor: ~xxx [176.221.120.*]
    O co chodzi z tym IQ ?
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~ćwierćin [94.254.228.*]
    ciekawią mnie wyniki za IQ, ostatnie kwartały to narastający wzrost przychodów i zysków. sadzę że IQ 2018 zakończy sie przychodami przekraczającymi sporo 1mln i zyskiem grubo ponad 200tys
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~gaminu [89.200.228.*]
    Mam nadzieję, ze się nie mylisz, choć 0,2 mln zysku wydaje się być ambitnym celem na dzień dzisiejszy. Na akcjach póki co cały czas ten sam schemat, sprzedać dużo akcji póki jest odbiór i podwyższyć cenę małym pakiecikiem Ot tak pokazać że nic się nie stało. Zobaczymy czy strona kupująca ma dość determinacji i kasy aby odebrać wszystko od sypacza (y).
    To czemu nikt nie sprzedaje czekam na 2 zł i nie ma chętnych do sprzedaży, tutaj większy ruch ceny powinien być po wynikach za 1 kwartał, jak się potwierdzi tendencja wzrostowa w przychodach i zyskach to polecimy do góry, jak nie to dalej będzie stagnacja na obecnych poziomach.
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~gaminu [85.14.122.*]
    Jak to nikt nie sprzedaje. Ustaw się po 2,05 to coś wpadnie.
    Aż dziwne, że ta firma nie idzie do góry
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~ćwierćin [94.254.233.*]
    pójdzie, spokojnie, już widać nieśmiały popyt w okolicach 2 zł jeszcze oddać muszą ci co zbierają na podatek......
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~gaminu [85.14.122.*]
    A czemu się tu dziwić, że spółka nie idzie do góry. Ci co mają akcje widzą świetne perspektywy rozwoju i zwiększenia przychodów a wraz z nimi mają nadzieję, że i zysków. Ci co zastanawiają się nad kupnem, pewnie czekają na twarde potwierdzenie optymistycznych perspektyw w cyferkach a te dopiero w połowie maja.
    Jednych i drugich jest zapewne mało lub nawet bardzo mało. Spółka mało znana z tragiczną płynnością więc nie ma się co dziwić.
    Nikt tu nie zainwestuje poważnej kasy póki się nie wyjaśni, czy inteliwise zacznie zarabiać konkretne pieniądze czy nie.
    Tylko jak już się ta kwestia wyjaśni, to może być  za późno aby pozyskać sensowny pakiet akcji w dobrej cenie.

• Re: zakończył się IQ.... Autor: ~ćwierćin [178.36.59.*]
    dlatego siedźmy poki co cicho i nie reklamujmy spólki, niecierpliwych nie brakuje.
    Myślę, że po wynikach powinno już coś się ruszyć, spółka może iść do góry nawet na małych obrotach, przykład IAI wystarczą dobre wyniki finansowe i będziemy znacznie wyżej. Kupno większego pakietu nie jest tutaj możliwe, ale 10-20 tyś .szt można zebrać i cierpliwie czekać na efekty. Zawsze to lepsze niż Getback i wielu innych bankrutów.
  • Re: zakończył się IQ.... Autor: ~gaminu [217.153.136.*]
    Szykować kasę, będziemy ponownie testować 1,6 - 1,5. Mam nadzieję że to kolejna próba odebrania akcji przed wynikami, a nie efekt "wsześniejszej" znajomości wyników.

Wyniki powinny być dobre, więc raczej ktoś sprzedaje, bo musi, może podatek giełdowy może coś innego, ale po 1,5 zł chętnie kupię.
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.