Patrzac na forumowe nastroje mozna by wnioskowac ,ze jutro jednak gora. Dawno tylu placzkow nie bylo, czyli zostali wyrypani z papiera, czyli pociag powinien odjechac. Sam jestem ciekawy jak to rozegraja,ale wychodzi na to, ze piatkowa zagrywka zgubila zbedny balast, plan wypalil.
...tak jakoś nagle się pojawiłeś po info o przejęciu MBP..to jest zastanawiające - tez Twój nick kojarzę z takim miastami jak Ruda Ślaska,Chorzów czy Świętochłowice...ale to tylko moje spostrzeżenie..jakoś Ofkom,Kamilom,Korneliom nie potrafię zaufać(jestem z Katowic)..no, ale może mój wrodzony brak zaufania jest nad-wyrost i będą chcieli dobrze dla spółki gdzie mam ulokowane jakieś środki...
Ggg jestem najzwyklejszym akcjonariuszem, bez zadnych powiazan i po prostu analizuje dostepne dane, od komunikatow po nastroje .Oczywiscie,ze nie wiem jak to jutro bedzie wygladac, ale lament na forum dobrze wrozy. Mnie nie interesuje,ze ktos to kupil za 2gr za akcje, mnie interesuje,ze w ogole ktos to chcial i dal za pakiet spore 1,7mln zl. Rada i zarzad przez ostatnie lata pokazali,ze jedyne co potrafia to siedziec na stolku i nic nie robic, nie potrzebuje tu takich ananaskow, zmiany byly potrzebne. A zmiany zawsze daja nadzieje, ktora wcale nie jest matka glupich. Poza tym nik zmieniam w zaleznosci od nastroju i jestem tu od miesiecy. Teraz toptrendy jest luxtorpeda hehe. Pozdro