Dnia 2018-04-01 o godz. 11:43 ~Blow napisał(a): > Czy to jakiś żart?
Jak skupi prawie cały lub większość papieru z rynku po 38 groszy to jest to możliwe ON tak potrafi zrobić a przypomnij sobie co było z JSW z 9 zł. na 105zł. a na Resku nie raz były ogromne skoki i na górkach zawsze wciskał papier leszczom a na dołkach zbieral za grosze.
Dnia 2018-04-01 o godz. 12:19 ~dsd napisał(a): > Dnia 2018-04-01 o godz. 11:43 ~Blow napisał(a): > > Czy to jakiś żart? > > Jak skupi prawie cały lub większość papieru z rynku po 38 groszy to jest to możliwe ON tak potrafi zrobić a przypomnij sobie co było z JSW z 9 zł. na 105zł. a na Resku nie raz były ogromne skoki i na górkach zawsze wciskał papier leszczom a na dołkach zbieral za grosze.
bzdury ! będzie sprzedawał do białej kości !!!... nawet po 1 groszu ! vide;DAMF
Dnia 2018-04-01 o godz. 16:57 ~śledczy napisał(a): > Dnia 2018-04-01 o godz. 12:19 ~dsd napisał(a): > > Dnia 2018-04-01 o godz. 11:43 ~Blow napisał(a): > > > Czy to jakiś żart? > > > > Jak skupi prawie cały lub większość papieru z rynku po 38 groszy to jest to możliwe ON tak potrafi zrobić a przypomnij sobie co było z JSW z 9 zł. na 105zł. a na Resku nie raz były ogromne skoki i na górkach zawsze wciskał papier leszczom a na dołkach zbieral za grosze. > > bzdury ! > będzie sprzedawał do białej kości !!!... nawet po 1 groszu ! > vide;DAMF
Bzdury !!!!!!!!!!! jak ktoś sprzeda za 1 grosz jak sprzedawał po kilka złotych !!!!!!!!!!!! a fakt że nowa emisja jest dużo droższa a druga sprawa ilość akcji ciągle ta sama !!!!!!!!!!!!! i trzeba pamiętać żeby rządzić to trzeba mieć pakiet kontrolny !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez myślę że sprzedawał po kilka złotych a teraz zbiera po 38 groszy
Dnia 2018-04-01 o godz. 21:38 ~Lol napisał(a): > Dnia 2018-04-01 o godz. 16:57 ~śledczy napisał(a): > > Dnia 2018-04-01 o godz. 12:19 ~dsd napisał(a): > > > Dnia 2018-04-01 o godz. 11:43 ~Blow napisał(a): > > > > Czy to jakiś żart? > > > > > > Jak skupi prawie cały lub większość papieru z rynku po 38 groszy to jest to możliwe ON tak potrafi zrobić a przypomnij sobie co było z JSW z 9 zł. na 105zł. a na Resku nie raz były ogromne skoki i na górkach zawsze wciskał papier leszczom a na dołkach zbieral za grosze. > > > > bzdury ! > > będzie sprzedawał do białej kości !!!... nawet po 1 groszu ! > > vide;DAMF > > Bzdury !!!!!!!!!!! > jak ktoś sprzeda za 1 grosz jak sprzedawał po kilka złotych !!!!!!!!!!!! a fakt że nowa emisja jest dużo droższa a druga sprawa ilość akcji ciągle ta sama !!!!!!!!!!!!! i trzeba pamiętać żeby rządzić to trzeba mieć pakiet kontrolny !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez myślę że sprzedawał po kilka złotych a teraz zbiera po 38 groszy - napisał naganiacz !
- Ile tego masz ,że tak naganiasz ? - nie odpowiedział !
- moderator też gra w te klocki !??
A kto mi wytlumaczy niby skąd maja mieć akcje na sprzedaż jak sprzedawali powyzej 5 zł i mieli pozniej udzial taki sam jak teraz a ilosc ackji ta sama i ciagle maja taki sam udział
Dnia 2018-04-03 o godz. 08:57 ~Taras napisał(a): > A kto mi wytlumaczy niby skąd maja mieć akcje na sprzedaż jak sprzedawali powyzej 5 zł i mieli pozniej udzial taki sam jak teraz a ilosc ackji ta sama i ciagle maja taki sam udział
Chyba pochodzą z czarnego rynku - hehehehehe a może kupują i dalej sprzedają taniej -święty mikołaj !!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy zobaczyć obroty i zlecenia i widać że akcje są zbierane po taniości poniżej 40 groszy.
on chce skupić w wezwaniu po 1 grosz :) i do innego kraju już iść .... :) KNF i GPW mu to umożliwia przez zakwalifikowanie do alertów. Co za bałwan wymyślił na GPW alerty.
Dnia 2018-04-01 o godz. 12:19 ~dsd napisał(a): > Dnia 2018-04-01 o godz. 11:43 ~Blow napisał(a): > > Czy to jakiś żart? > > Jak skupi prawie cały lub większość papieru z rynku po 38 groszy to jest to możliwe ON tak potrafi zrobić a przypomnij sobie co było z JSW z 9 zł. na 105zł. a na Resku nie raz były ogromne skoki i na górkach zawsze wciskał papier leszczom a na dołkach zbieral za grosze.
a tą nagonkę pamiętacie ? to ten sam naganiacz !!!
żart. No chyba , że sobie Prezeska scali z kilku groszy na 5 zł , 10 zł , bądź na ile będzie chciała. Dlatego przenoszą spółkę do krajów co podobnie jak na GPW można robić co się tylko chcę.
Dnia 2018-04-03 o godz. 12:54 ~swer napisał(a): > żart. No chyba , że sobie Prezeska scali z kilku groszy na 5 zł , 10 zł , bądź na ile będzie chciała. Dlatego przenoszą spółkę do krajów co podobnie jak na GPW można robić co się tylko chcę.
U nas scalania nie będzie tylko może na wezwaniu skupią za grosze np. po 40 groszy a tam może puszczą powyżej 1 euro i zejdą jak świeże bułeczki .
Dnia 2018-04-03 o godz. 13:40 ~Mietek napisał(a): > Dnia 2018-04-03 o godz. 12:54 ~swer napisał(a): > > żart. No chyba , że sobie Prezeska scali z kilku groszy na 5 zł , 10 zł , bądź na ile będzie chciała. Dlatego przenoszą spółkę do krajów co podobnie jak na GPW można robić co się tylko chcę. > > U nas scalania nie będzie tylko może na wezwaniu skupią za grosze np. po 40 groszy a tam może puszczą powyżej 1 euro i zejdą jak świeże bułeczki .