W topa na całego na PN :-)) już na dwa fora piszecie i pocieszenia szukacie :-)) .....a na MB jak pisałem że dziś skup cd i to bardzo z głową jest robione tym bardziej że Święta więc okazja jeszcze większa bo zawsze znajdą się ci którzy na długi weekend nie chcą papiera :-) ponad 0,5 mln ktoś sprzedał i ktoś z drugiej strony ładnie skupił a jeszcze dziś na pewno ktoś sypnie chociaż już nie wielu zostało reszta w mocnych rękach. W przyszłym tygodniu ciężko będzie kupić poniżej 30gr a w maju pod raport lub jakieś wcześniejsze info kurs będzie grubo ponad 60gr. Pozdro dla mm.:-)
I tak się gra przed długim weekendem świątecznym. W gorącej wodzie parzeni się wysypali. Tyle lat na giełdzie i zawsze schemat ten sam :-))) w przyszłym tygodniu ci w gorącej wodzie parzeni będą już powyżej 30gr kupować :-).
że kupię ci piwo dam buzi i odprowadzę do domu..........świętuj chłopie a nie marudź a po świętach dalej nabieraj doświadczenia bo widzę że nabierasz obecnie bo nie sprzedałeś. Pozdro
Jeśli obserwujesz to co pisałem od kilku dni i dziś to sam widzisz jak ładnie grają i jak pięknie 700k dziś skupili a kto bardziej w wodzie gorącej kąpani to na finiszu sprzedali ...zapewne mm też:-). Psychologia mój drogi i kalendarz. W przyszłym tygodniu nie dokupisz poniżej 30gr ci co sprzedali dziś i wczoraj będą chcieli we wtorek odkupić po 24gr lub 25gr ale wierz mi ciężko im będzie bo nie po to ktoś odkupywał w ostatnich dniach nawet blisko 30gr by teraz innym umożliwić kupno po świętach po niższej cenie :-))). Wesołych Świąt chłopie.......a mm widzę sprzedał :-))) jestem tego pewny :-))
Cos sie Jaro rozgadales, czyżbyś juz zaczal wysypywac ? Na to wyglada. A w przyszlym tygodniu to bez problemu bedzie mozna kupic ponizej 30gr. Nawet blizej 20. Brzydko to dzisiaj rozegrali.
Chciałem tylko zaznaczyć, że ja jestem do dawna mega wiernym akcjonariuszem Mobile Partner, a od kilku dni także Partnera Nieruchomości. Uważam, że ta druga spółka jest obecnie mocno niedowartościowa i warto w nią inwestować teraz, po 7 czy 8 groszy. Widzę na tej spółce również ceny powyżej 25 groszy w tym roku. Oczywiście każdy sam podejmuje decyzje, ale czy widzicie na New Connect obecnie lepszą spółkę do inwestycji (poza Mobile Partnerem oczywiście)? Ja nie widze takiej, ale czekam na Wasze rekomendacje :)