No przy super infach ulica łyka po 0.9x a nawet powyżej 1. Dzisiaj mamy 0.6x i jak widać mało kto chce się tu pakować. Jak się ostrzegało to wyzywali. Najlepsze jest to że przy 90gr byli tacy co mnie przekonywali że ponizej 1 nie kupię a teraz mogę brać towar po 0.6x. Ale wole poczekać na te wspaniałe komunikaty. Najwyżej będę brał po 90 gr ale przy pewnej sytuacji i z widokiem na zarobek. A teraz jak jest każdy widzi. Segment nc alert i 2 fixy. Do tego brak konkretów ze strony spółki. Deninicja perełki
Dnia 2018-03-29 o godz. 12:23 ~Paweł napisał(a): > Czy dostaniemy ustną umowę na piśmie czy to też przesunięcie w jakimś celu może warto dotrzymać e końcu terminów
i tu kolego Pawel bym szukal przyczyny a nie snul teorie spiskowe o spoldzielniach:))))
Ja spokojnie czekam kolego też Ci coś przytoczę jak tak chcesz słowa prezesa
"Ludzie, którzy oferują obecnie akcje po aktualnej cenie, mogą być niepewni lub potrzebować szybko pieniędzy z pewnych powodów lub zrobić to celowo, aby kupić większą ilość za niższe ceny"
Żegnam sorry jeśli chcesz wiedzieć gdyby nie te opóźnienia w konwersji już dawno byśmy byli wyżej nie będę już tu się udzielał bo to nie ma sensu bo wy cały czas znajdujecie nowa śpiewie jak stara została podważona