• Panie prezesie!!?? Autor: ~Paweł [188.146.42.*]
    Czy dostaniemy ustną umowę na piśmie czy to też przesunięcie w jakimś celu może warto dotrzymać e końcu terminów
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~hej [89.171.121.*]
    masz wszystko podane jak na tacy, włącznie z Dywidendą...
    :-))))
    nic tylko szarpać i brać PKCem
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~src [46.134.24.*]
    No przy super infach ulica łyka po 0.9x a nawet powyżej 1. Dzisiaj mamy 0.6x i jak widać mało kto chce się tu pakować. Jak się ostrzegało to wyzywali. Najlepsze jest to że przy 90gr byli tacy co mnie przekonywali że ponizej 1 nie kupię a teraz mogę brać towar po 0.6x. Ale wole poczekać na te wspaniałe komunikaty. Najwyżej będę brał po 90 gr ale przy pewnej sytuacji i z widokiem na zarobek. A teraz jak jest każdy widzi. Segment nc alert i 2 fixy. Do tego brak konkretów ze strony spółki. Deninicja perełki
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~Wiktor [83.7.146.*]
    Prezes nie odpowie bo jest zajęty wyłapywaniem trolli :-)
    i organizowaniem kaski na hotel, bo brakuje a w kasie pustki

• Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~bolek [37.47.233.*]
    Dnia 2018-03-29 o godz. 12:23 ~Paweł napisał(a):
    > Czy dostaniemy ustną umowę na piśmie czy to też przesunięcie w jakimś celu może warto dotrzymać e końcu terminów

i tu kolego Pawel bym szukal przyczyny a nie snul teorie spiskowe o spoldzielniach:))))
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~Paweł [188.146.226.*]
    Ja spokojnie czekam kolego też Ci coś przytoczę jak tak chcesz słowa prezesa

"Ludzie, którzy oferują obecnie akcje po aktualnej cenie, mogą być niepewni lub potrzebować szybko pieniędzy z pewnych powodów lub zrobić to celowo, aby kupić większą ilość za niższe ceny"

Żegnam sorry jeśli chcesz wiedzieć gdyby nie te opóźnienia w konwersji już dawno byśmy byli wyżej nie będę już tu się udzielał bo to nie ma sensu bo wy cały czas znajdujecie nowa śpiewie jak stara została podważona
  • Paweł mówiłam Ci .... Autor: ~Aida [31.178.163.*]
    ....nie ma z kim i O czym.
    Do zobaczenia za pół roku albo za rok.
    Pozdrawiam Cię
  • Re: Paweł mówiłam Ci .... Autor: ~Paweł [188.146.37.*]
    Myślę że szybciej jak nastąpi odcięcie akcji przenoszonych do gvn to wtedy kurs skoczy w górę pozdrawiam
  • Re: Paweł mówiłam Ci .... Autor: ~Tyh [37.47.103.*]
    G..z tego:('szlk mnie trafia:(
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~Qwerty [46.134.128.*]
    Kolejna porcja prymitywnej propagandy nie poparta żadnymi konkretami.
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Czy zawsze prezesem musi byc burak
  • Re: Panie prezesie!!?? Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Wyjeb ny na getbecku i teraz tu co to za giełda mówią jedno prawda inna i nie siedzą w wiezieniu
[x]
COREY 0,00% 0,20 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.