ładnie się zamkniecie tygodnia dziś zapowiada czyli pół zeta peknie za kilka dni bez pierdniecia a potem 1/2/3/5 i żoe nawet 8 i nowe szczyty... dobre jest to ze nie ma wogole podazy a groszołapy boją się podebrać za kilkanaście koła - kupia po kilka zeta od tych co brali po 10-20 groni tak będzie AMEN
p.s. jak siegam pamięcia 20lat to nie widziłem spółki ani na ciagłych ani na nc kóra z 8zł na debiucie zeszła w 8lat na 1grosz i potem tak odbiła (na chwilę obecną to jest 3000% od dołka)- nie chce mi się myśleć co będzie jak wyjdzie na cenę z debiutu bo moje kadrio moze nie dotrwać z euforii...
Dnia 2018-03-29 o godz. 10:42 ~księgowa napisał(a): > ładnie się zamkniecie tygodnia dziś zapowiada czyli pół zeta peknie za kilka dni bez pierdniecia a potem 1/2/3/5 i żoe nawet 8 i nowe szczyty... dobre jest to ze nie ma wogole podazy a groszołapy boją się podebrać za kilkanaście koła - kupia po kilka zeta od tych co brali po 10-20 groni tak będzie AMEN > > p.s. jak siegam pamięcia 20lat to nie widziłem spółki ani na ciagłych ani na nc kóra z 8zł na debiucie zeszła w 8lat na 1grosz i potem tak odbiła (na chwilę obecną to jest 3000% od dołka)- nie chce mi się myśleć co będzie jak wyjdzie na cenę z debiutu bo moje kadrio moze nie dotrwać z euforii...
madrego to warto poczytac jest wiec nas dwoch/dwoje ktorzy widza to czego leszcze i groszolapy nigdy nie zobacza