Wystarczy, żeby Rada Nadzorcza otworzyła oczy na tego gamonia. 4 lata i firma idzie na dno. Odchodzą ludzie a on dalej sprzedaje informacje o świetlanej przyszłości. A Rada Nadzorcza udaje że nic się nie dzieje. Sprzedadzą firmę za grosze i wezmą kasę w ramach dobrze przeprowadzonej transakcji
Pokaz tego odbierającego , ja to slysze od paru lat . Cieniutki Total wlozyl tu kase i nic z tego nie ma , my mamy mazenia bo kasy ciagle mniej , przepraszam obietnice tz prezesa , który bierze 50 tys co miesiąc za nic
Skoro godziwa była 3,24 to KNF powinien, jakby miało dojść do emisji dla wybrańców , właśnie po tej cenie ją zatwierdzić . Tak żeby tym cwaniakom pokazać , że nie będą się dorabiać kosztem drobnych.A tak nawiasem mówiąc to KNF powinien się dokładnie przyjżeć wyczynom prezesa i zarządu bo te spadki śmierdzą jakimś wałem.
Wartość na dzień dzisiejszy to zero. Brak dochodów brak pieniędzy brak jakichkolwiek produktów własnych. Na dzisiaj to dystrybutor z brakiem rentowności
A czy Ty wiesz, co grozi za nieprawdziwe raporty? Bleuf w tym przypadku to raczej nie wchodzi w grę. Gość jest takim mistrzem, że ludzie odchodzą a on wprowadza kolejnych nieudaczników zamiast fachowców.
Dokładnie tak. Poker face a swoje bierze. Ten wasz As biznesu jest bez honoru. Łódka się topi a on szalupę dla siebie już dawno zagarnął. Brawo rada nadzorcza której ten potop widocznie jest na rękę
Zasługą prezesa jest to, że Ci co teraz sprzedają w panice oddają swoje akcje za bezcen - a prezes trzyma buzię na przysłowiową "kłódkę" a jak zadzwonicie do firmy to powiedzą Wam, "prosimy czekać na raport finansowy tam wszystko będzie opisane". Wartość księgowa (na III Q 2017) wynosi 2,16 zł a Wy oddajecie za 43% WK. Ciekawe czy jakbyście mieli merola za 100 k, to oddalibyście go za 43 tys.?
Dnia 2018-04-07 o godz. 23:48 ~_ppp_ napisał(a): > Zasługą prezesa jest to, że Ci co teraz sprzedają w panice oddają swoje akcje za bezcen - a prezes trzyma buzię na przysłowiową "kłódkę" a jak zadzwonicie do firmy to powiedzą Wam, "prosimy czekać na raport finansowy tam wszystko będzie opisane". > Wartość księgowa (na III Q 2017) wynosi 2,16 zł > a Wy oddajecie za 43% WK. > Ciekawe czy jakbyście mieli merola za 100 k, to oddalibyście go za 43 tys.? > > Myśleć głową a nie kierować się emocjami !!!
Ps. zawsze linkuję źródło więc i tym razem podsyłam https://www.biznesradar.pl/wskazniki-wartosci-rynkowej/CORMAY
biznes radar nie jest adekwatny do sytuacji i nie warto zbyt poważnie porównywać go i brać pod uwagę, w spółce musi się dziać coś nie zdrowego skoro kurs tak mocno spada bo nie dzieje się tak bez przyczyny, ja mam ogromne straty i muszę się z tym godzić że kupiłem te akcje w nie odpowiednim czasie. Według mnie bedą lekkie wybicia ale sądze że bedziemy testować opór na 77 gr
Dnia 2018-04-08 o godz. 10:00 ~aleLOS napisał(a): > biznes radar nie jest adekwatny do sytuacji i nie warto zbyt poważnie porównywać go i brać pod uwagę, w spółce musi się dziać coś nie zdrowego skoro kurs tak mocno spada bo nie dzieje się tak bez przyczyny, ja mam ogromne straty i muszę się z tym godzić że kupiłem te akcje w nie odpowiednim czasie. Według mnie bedą lekkie wybicia ale sądze że bedziemy testować opór na 77 gr
Wiesz na czym polega zachowanie się tłumu? Na podejmowaniu nieracjonalnych decyzji - jeden z drugim zamiast patrzeć na analizę finansową i bilans patrzy co robią inni. Myśl samodzielnie a nie jak 95% graczy giełdowych, a będziesz zyskiwać.
Dnia 2018-04-07 o godz. 23:48 ~_ppp_ napisał(a): > Zasługą prezesa jest to, że Ci co teraz sprzedają w panice oddają swoje akcje za bezcen - a prezes trzyma buzię na przysłowiową "kłódkę" a jak zadzwonicie do firmy to powiedzą Wam, "prosimy czekać na raport finansowy tam wszystko będzie opisane". > Wartość księgowa (na III Q 2017) wynosi 2,16 zł > a Wy oddajecie za 43% WK. > Ciekawe czy jakbyście mieli merola za 100 k, to oddalibyście go za 43 tys.? > > Myśleć głową a nie kierować się emocjami !!!
Mnóstwo spółek ma cenę niższą niż wartość księgowa tak że to żaden argument...
no właśnie gość zarabia 50,000, zł miesiąc w miesiąc, robi akcjonariuszy jak piszecie w banbuko a to znaczy że jest zaradny, tylko że go to wszystko przerosło i nie spełnił oczekiwań akcjonariuszy szczególnie drobnicy bo tym co go trzymają na stanowisku odpowiada !!!! tylko jakie podsumowanie - dlaczego tak się dzieje ?
dlatego że drobni mając większość mogli by zrobić co tylko chcą ale nic ich to nie obchodzi, kupili akcjie bo tanie i zarobią a nie umieją się zorganizować i wwalić na zbyty pysk cały zarząd który nic nie robi oprócz produkowania akcji. Umiecie tylko narzekać i nic więcej.
Nie śledzisz, ale wygrzebałeś wątek, z ostatnim wpisem sprzed miesiąca i tutaj napisałeś? Lepiej wytłumacz, dlaczego tu zaglądasz? Przecież nie ma powodu, żeby kupować akcje Cormay...