czesc mieszkolodz grasz na krezusiku jeszcze pisalem niedawno ze zejda ponizej 3zl dzis min bylo 260;)))dzis kolko zrobilem 278-291 iczekam czy 260 utrzyma jak nie to i tam nie ma juz czego szukac .ps na czym grasz mieszkolodz pozdr
Krezusa wycofałem przy 3,75 , mam teraz 500 szt ( pięćset ) i czekam na dno wtedy wchodzę ostro . nie wiem gdzie jest to dno ale lada dzień będzie . Jutro zobaczę rano przed otwarciem , są pewne markery które powiedzą mi jakie będzie zakończenie . Przed 9 napiszę Ci na termo2 jak będzie , góra czy dół na zakończenie . Nie kręcę dziennych kółek , taki mam styl .
Dnia 2018-03-28 o godz. 19:44 ~mieszkolodz napisał(a): > Krezusa wycofałem przy 3,75 , mam teraz 500 szt ( pięćset ) i czekam na dno > wtedy wchodzę ostro . nie wiem gdzie jest to dno ale lada dzień będzie . Jutro zobaczę rano > przed otwarciem , są pewne markery które powiedzą mi jakie będzie zakończenie . > Przed 9 napiszę Ci na termo2 jak będzie , góra czy dół na zakończenie . > Nie kręcę dziennych kółek , taki mam styl .
dla mnie jak krezus poleci ponizej 2,60 to nie ma tam czego szukac pozdr