• kiepski dzień Autor: ~mm [37.248.152.*]
    Dziś kiepski dzień. Średni obrót i spore spadki. Czyżby koniec wzrostów i powrót do wcześniejszych poziomów? ?
  • Re: kiepski dzień Autor: ~Jaro [89.75.136.*]
    mm wystaw po cenie do wcześniejszych poziomów ha ha myślę że sprzedaż jeszcze dziś ha ha a tak poważnie ...sprzedaj dziś jeszcze lub jutro i masz spokojne święta ha ha ha
  • Re: kiepski dzień Autor: ~mm [37.248.152.*]
    Podziwiam Twoją euforię Jaroo i tę niezwykłą pewność co do wzrostów!!
    Ciekawe z czego to wynika?
  • Re: kiepski dzień Autor: ~Bart [83.21.108.*]
    Z doświadczenia
  • Re: kiepski dzień Autor: ~mm [37.248.152.*]
    Obrońca ??
    Ewidentnie brak już chętnych na zakup papieru!! Brak przesłanek które przemawiałyby za tym idzie zachęcały do kupna
  • Re: kiepski dzień Autor: ~polak [89.78.138.*]
    mm zmien watek bo sie meczysz hahah na onecie grasz bo tu widze ze tylko widz z ciebie hehe
    Brak chętnych ? Chłopie zobacz sobie poprzednie sesje i przeanalizuj , przeczytaj tez poprzedni raport .Oj widze że to twoje poczatki na giełdzie.
    Pozdrawiam
    mm wiele osób pisze książki po 22 latach doświadczenia a ty chcesz bym ci chłopie wyłożył jak na patelni ??? nauka kosztuje i mnie kosztowała kiedyś. A ty patrz i nie kombinuj ....czego ty się na dzień przed świętami spodziewasz że spółka skoczy o 100% ??? teraz co świadomi to skupują jak widać idzie im to dobrze i jeszcze jutro dokupią a ty po świętach odkupisz nie co drożej a o końcu kwietnia i maju nie będę komentował. A ten już liczył że dziś będzie 30gr i będziesz miał miał żurek z kiełbasą ha ha ha obserwuj i ucz się.
    Napisz mi w piątek po świętach zobaczysz .....może euforii jeszcze nie będzie ale kurs powyżej 30gr...nara...Spokojnych Świąt i Zdrowych dla mm.
  • Re: kiepski dzień Autor: ~mm [5.172.232.*]
    Jeden nie krytyczny głos lecz mówiący o ostrożności a tu cała lawina hej tu na wzrosty. To utwierdza mnie w głębszej ostrożności co do tego waloru. Plany obecnego głównego udziałowca nie są znane i nie wiadomo po ile kupił !!
  • Re: kiepski dzień Autor: ~wio [83.29.8.*]
    nieprawda...dzien suuuper....korekta byla z 27 na 23....ostatnia z 23 na 18...a wiec suuuper
    Wytłumacz to Panu mm
  • Re: kiepski dzień Autor: ~wio [83.29.8.*]
    no ale najwazniejsze ze zegnamy kolarzy...i tyle...z 0,8 na 0,12
    Kolarze swoją drogą ......zobacz jeszcze raz powtarzam na arkusz zleceń S. Po świętach będzie bardzo ubogi. Jutro i we wtorek po świętach ostatnie momenty by kupić poniżej 30gr. Jak wcześniej pisałem że poniżej 20gr nie ma szans. Podłączcie się po plany głównego gracza.

[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.