• dezinformacja (?) Autor: ~marta [95.50.211.*]
    "agenci wpływu "czyli aktywni "jajoglowi" na wątku dbają o to by naiwni nie opuścili na dobre zasobnej,ale niechcianej spółki. Zapasy złudzeń też się kiedyś skończą. Jeśli masz do wyboru kombajn czy samochód S klasa ,a nie jesteś rolnikiem wybierzesz samochód.Oba kosztują tyle samo!!!
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~też_analityk [88.150.208.*]
    Masz Ty jednak problem z tym białocośtam ( mimo tego że udając enteligentkę nie wspomniałaś o nim i o tym pluto :)

Ten jajogłowy jak go nazywasz i jego dezinformacja to linki znalezione w necie i słowo o wycenie funduszy na 22.03 które mówią że NAV wynosi ...
    No własnie policzyłem i wychodzi około 22zł.

Gdzie tu dezinformacja, możesz mnie uświadomić?
    Nieźle musieli Cię ubrać na tym MCI, może to ten gość Cię osobiście ubierał :) ;) ;)
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~HiperBessaMCI [83.11.253.*]
    Po prawie miesiącu poza rynkiem widzę że sytuacja międzynarodowa rozwija się w kierunku w którym zakładałem. Chiny kontra USA wojna handlowa, dzis 26 ruszyły kontrakty na ropę w juanie i zaczyna się przyspieszenie w zmianie na fotelu hegemona, już tylko gorąca wojna może odwrócić tą sytuację( oby nie za naszego życia). GPW jest najsłabszą giełdą na świecie i tak pozostanie, ponieważ nie ma kapitału którym można by podnieść indexy Rynek usycha i umiera. Sytuacja w spółkach i wyniki nie mają i nie będą miały większego znaczenia na kursy. Cóz, za miesiąc zobaczymy czy nadal mam rację.
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~marta [94.254.146.*]
    1 do przodu 2 do tylu .Nie ma nikt smialosci by nazwac to po imieniu ...bessa?
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~dd [89.64.55.*]
    Może jeszcze nie .
    http://www.parkiet.com/Gielda/303289945-Neidek-to-jeszcze-nie-bessa.html
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~marta [77.254.56.*]
    jeszcze ktos ma watpliwosci ? :)
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~też_analityk [178.32.250.*]
    Dnia 2018-04-04 o godz. 12:46 ~marta napisał(a):
    > jeszcze ktos ma watpliwosci ? :)

C/Z=2 za ostatni rok. Tzn mniej więcej tyle. Czyli mam sprzedać akcje spółki za 2 letni zysk??? Dobrze się czujesz?
    A zanosi się na żniwa w ciągu następnych 2-3 lat, więc dalej będzie C/Z = 2 lub 3( przy trochę gorszych wynikach)

Napisz jeszcze jak ktoś ma sprzedać 20 tyś akcji no i jak ma to zrobić ze 4-5 osób+ tak z 10 osób sprzedać po 5 tys a nie wyjdziesz na trolla...

No bo przecież nie ostrzegasz jednej osoby przed złym MCI tylko całe forum bankiera, a to może być nawet z 1-2% FF albo i więcej :)
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~wowa [37.47.4.*]
    Czemu ma służyć taka gra na czas?No i te ciągłe faule.Była Liga Mistrzów,jest liga okręgowa.Prezes do dymisji!
    tego nie wiem, ale przyznasz że sprzedawanie po C/Z=2 lub 3 przed wystrzałem NAVu to chyba nie najlepszy pomysł. Analizę techniczną analityczki za free niejakiej Marty ( bez akcji) i jej drugiego ego Jana( tez bez akcji) można wsadzić sobie w d.... przy obrotach rzędu 2-5 tyś sztuk... Tu można zrobić i 6zł jednym większym zleceniem
    jest też jeszcze Quercus ciekawe czy nie będzie zmuszony sprzedawać MCI po tej wtopie na GetBacku.

• Re: dezinformacja (?) Autor: ~uhaha [78.28.36.*]
    te-analityku, też kupowałeś jak mar po 32 zeta, że tak naganiasz?
    Zazwyczaj z trollami takimi jak mar czy tak jak Ty antymar+ i inne nicki nie dyskutuję, ale dziś mam dzień współczucia dla ludzi chorych zmieniających nicki na forum tak jak Ty więc Ci odpiszę.

Nie, kupowałem znacznie niżej i już niedługo spółka będzie miała roczne zyski na akcje w kwocie jaką ja zapłaciłem własnie za jedną akcję. Rozumiesz choć trochę czy potrzebujesz rysunku i dokładnego opisania kredkami żebyś wiedział na co zwrócić uwagę
  • Re: dezinformacja (?) Autor: ~ej [78.28.36.*]
    musisz być krótko na gpw i skoro bawisz się kredkami, to pewnie nie rozumiesz, że zyski na akcje od dawna tu nie przekładają się na wzrost kursu, skoro popyt tu jest zerowy, a kurs podtrzymywany kroplówką przed spadkami

a teraz naostrz kredki, poproś mamę o obiadek, a potem o pozwolenie wyjscia na podwórko i tam opowiadaj kolegom, jak zarabiasz na mci
[x]
MCI 2,08% 29,50 2025-10-17 17:02:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.