Z tego co widzę to prezes pilnuje żeby cena nie była większa niż 25 PLN :) Albo trzyma kurs albo sprzedaje bo chce trochę poszaleć :) Opór na 25 PLN jest znaczny i chyba zatrzymamy się tu na jakiś czas.
No ale czemu tu przywołujesz Prezesa, przecież to nie Prezes sprzedawał ostatnio akcje, tylko ktoś z Rady Nadzorczej...??? Poza tym technicznie silne wsparcie jest na 24,40, a potem na 24, te poziomy będą bronione przez techników. Poza tym...polecam zerknąć na MACD, jeśli wiesz o co chodzi, to nic więcej nie musze pisać, akurat moment ewentualnego wybicia zbiegnie się z publikacją raportu przychodów...
Faktycznie pomyliłem się nie doczytałem kto sprzedawał , z resztą 1000 sztuk akcji nie ma tu najmniejszego znaczenia :) Jeżeli chodzi o analize techniczną to sam wiesz że podstawą jej zastosowania jest duży obrót . Niestety ta spółka jeszcze takowych nie generuje:) Wesołych Świąt !!!
Nic bardziej błędnego, ja tam nie mam problemu ze sprawdzalnością AT na małych spółkach, wręcz dużo trudniej grać AT na dużych tuzach, jak chociażby KGHM, który ma tak wiele wyłamań, załamań, pułapek na byki/niedźwiedzie, że stosowanie techniki wywróciło nie jednego analityka od AT. Ale mniejsza z tym, sygnału kupna jeszcze nie ma, jest korekta wzrostów, ale na mocno zmniejszonym wolumenie, więc dominujący trend wzrostowy cały czas aktualny.