przesuwanie okazu to celowa zagrywka. oni maja tylko 51 % akcji. Jesli wiekszosc z nas jak pisze nie kupuje , tylko patrzy, a ktos wywala ( kosinski ) to jesli rzeczywiscie ma tu byc tak dobrze, to KTO KUPUJE AKCE???? od kilku miesiecy uwazamy ze wywala ktos akcje/ zarzad nie zszedl ponizej 51 % . Jesli ktos wywala - my nie kupujemy bo jesli ktos ma to kupil dawno - tokto to kupuje?? Fundusze? a moze info o dywidendzie za dwa lata bylo wymogiem funduszy? ktos sie zna na tym?
przestancie sie juz produkowac zarowno na wzrosty jak i spadki i tak urosnie bardzo duzo tu niebawem i tyle w temacie, do konca marca kilka bardzo dobrych raportow spolka wypusci i zamknie buzki naganiaczom na spadki raz na zawsze tylko tyle powiem, mysle ze sprzedam po ok 5zl w kwietniu po tych raportach i odkupie taniej i trzymam taniej(wiadomo korekty beda, wiec bedzie mozna kolka robic ale nie na marne 10% jak to robia coniektorzy tutaj - Ci zostana na dniach bez akcji chyba ze przyznaja sie do bledu i odkupia drozej i potrzymaja do wiekszego wzrostu, wisi mi to co zrobia to ich kasa i decyzja, wazne ze ja zarobie) a za rok odsprzedam w przedziale 50-100zl pozdro
Dnia 2018-03-27 o godz. 07:33 ~Inwestor napisał(a): > przestancie sie juz produkowac zarowno na wzrosty jak i spadki i tak urosnie bardzo duzo tu niebawem i tyle w temacie, do konca marca kilka bardzo dobrych raportow spolka wypusci i zamknie buzki naganiaczom na spadki raz na zawsze tylko tyle powiem, mysle ze sprzedam po ok 5zl w kwietniu po tych raportach i odkupie taniej i trzymam taniej(wiadomo korekty beda, wiec bedzie mozna kolka robic ale nie na marne 10% jak to robia coniektorzy tutaj - Ci zostana na dniach bez akcji chyba ze przyznaja sie do bledu i odkupia drozej i potrzymaja do wiekszego wzrostu, wisi mi to co zrobia to ich kasa i decyzja, wazne ze ja zarobie) a za rok odsprzedam w przedziale 50-100zl pozdro
juz ta jedna bajke piszesz od 3 miesiecy ta twoja pewnosc cie szybko zgubi,piszesz bajki jak spolka daje infa bajki
jak beda konkrety-na razie to pitu,pitu i nic wiecej! same nic nie wnoszące komunikaty-jak beda umowy PODPISANE NA PAPIERZE TO WTEDY WRÓCĘ (NIE TYLKO JA) na razie to wydmucha
Dnia 2018-03-27 o godz. 08:50 ~rada napisał(a): > to wywalcie i po problemie i przestancie zasmiecam forum glupimi nic nie wnoszacymi wpisami
to ty kolego zasmiecasz te forum tymi smiesznymi wpisami o 100zl pod roznymi nickami piszac,wez chlopie zejdz na ziemie bo zostaniesz w samycgh skarpetkach
Najpierw wyrzuca na korekcie 10zl teraz po 5 i to wszystko w marcu. Alternatywna rzeczywistość lub psychiatra. Będzie 50gr i zamilknie bo sobie nie.poradzi jak większość tutaj. Ehhhh a ja wtedy dokupie. Te męki będą trwać.