Dnia 2018-05-03 o godz. 09:28 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-05-03 o godz. 09:08 ~mause napisał(a): > > siedzę z boku i sie przyglądam,za 0,2 chetnie kupie spekulacyjnie > > o prosze kolega mause bez akcji a tak sie pienil na forum ze ja nie posiadam akcji i tu pisze,a sam siebie nie widzi
Ja pod odbicie bym się ustawił kolo 0.50. Tak wstępnie. Później ewentualnie można dobrać coś ciut poniżej. Tu nawet neutralne info z lekkim pozytywnym akcentem uraduje wszystkich wiszących i zachęci do usredniania. To pozwoli podjechać ma 70-80 gr. Bo wyżej może być ciężko. Koło 90 spał gruba zasypujac każdy szalenczy popyt ulicy po rzekomo dobrych komunikatach. Wisi tam sporo osób i będą wychodzić jak będzie taka opcja. Chyba że okaże sie że podadzą naprawdę pozytywne info (oczywiście nie fundamentalnie tylko takie które da nadzieje ulicy np. Super umowa z super włoskim partnerem na super urządzenia na super kwotę i przy super marży) wtedy może znów podjechać pod zeta. Ale skoro rok temu było ponad 1 a teraz teoretycznie jesteśmy bliżej kontraktów, produkcji i zarabiania to dlaczego kurs wynosi 0.6x? To chyba jasne
Dnia 2018-05-03 o godz. 22:16 ~LEO napisał(a): > WYCISZ SIE ...CIERPLIWOSCI........POSLUCHAJ,,,,,
wpakowałem cały majątek...jestem idiotą:(,teraz tylko cud może mnie uratować,kurcze nawet mieszkanie zastawiłem...co ja zrobiłem..:( na maile nie odpowiadaja...mam srednia powyzej 1zk...dramat..
Pierdzielicie bzdury.... Nie ma co się dziwić że ludzie nerwowi. Ja sama uziemilam tu kasę na dobre wakacje i jakoś nie palam optymizmem ostatnio... Chociaż mam nadzieję że uda mi się wyrwać bez większej straty.
Dnia 2018-05-03 o godz. 22:20 ~II napisał(a): > Dnia 2018-05-03 o godz. 22:16 ~LEO napisał(a): > > WYCISZ SIE ...CIERPLIWOSCI........POSLUCHAJ,,,,, > > wpakowałem cały majątek...jestem idiotą:(,teraz tylko cud może mnie uratować,kurcze nawet mieszkanie zastawiłem...co ja zrobiłem..:( na maile nie odpowiadaja...mam srednia powyzej 1zk...dramat..
dobry koles z ciebie nadajesz z nicku mmm zachwalajac spolke,a teraz piszesz z nicku II jaki to syf i z tym sie zgodze ale macie tu inwestorow patrze ip tego kolegi mmm vel II :))))
Dnia 2018-05-04 o godz. 07:58 ~II napisał(a): > ty byłes pablo a jestes bolek i co z tego,wpakowalem kupe kasy i juz trace cierpliwosc
wiesz jaka jest roznica pablo7 bylem zalogowany i dawno juz pod tym nickiem nie pisze a na term pisze pod nickiem bolek i nie zmieniam jak ty,nie dziwie sie ze tracisz cierpliwosc spolka mami nie pokazuje tych umow w kasie pusto,wywalona na 2 fixy ,obroty zerowe wy popakowani niektorzy po 100tys szt i wiecej i jak tu wyjsc teraz z takiej ilosci;)))