liczę, że będzie więcej niż 3,1. Może nawet powyżej 3,2. Niebawem się okaże, jakkolwiek ile będzie nie zrobi jakiejś diametralnej różnicy (nie spodziewam się szoku w żadną stronę), to zawsze szybszy wzrost będzie cieszył :) Pierwsze wolne niedziele jeszcze chyba nie zaskoczą, ludzie muszą się przyzwyczaić do tego faktu, ale z czasem będzie to dodatkowy plus dla IAI. Tym bardziej że tych wolnych niedziel będzie więcej, od 2019 tylko ostatnia w miesiącu będzie handlowa :)
Dzięki Moneymaker za opinię. Ja mam nieco inny pogląd na niedziele, myślę, ze z tego tytułu to praktycznie żadnych dodatkowych wpływów nie będzie, bardziej przekonuje mnie IAI Ads, polecam przejrzeć prezentację w sieci, mnie zdecydowanie przekonuje, gdybym miał sklep to na pewno bym zamówił. Ads będzie widoczny w przychodach wg mnie najwcześniej w IIQ, w marcu pewnie też coś będzie, ale to raczej drobiazgi. Tak naprawdę to nawet gdyby wynik marca był słabszy od oczekiwań, to nie ma to większego znaczenia, bo kolejne miesiące mają poważne szanse na przyspieszenie migracji własnie dzięki temu rewolucyjnego IAI Ads. Bardzo mi sie podoba to parcie Zarządu na kolejne innowacje i w ogóle parcie na sukces, widać, że nie zwalniają tempa, bo są niesamowicie ambitni. Tu każda korekta kursu powinna być wykorzystywana do akumulacji.
niedziele jakiś wpływ będą miały. Może nie najważniejszy, ale jednak. Wiem to choćby po sobie, Mam ok, 100 km do sensownej galerii handlowej, i w zasadzie tylko niedziele wchodzą/wchodziły w grę. Z konieczności będę więcej zamawiał w necie ;)
Wg mnie zakaz handlu w niedzielę będzie miał duzy wpływ na zyski sklepów internetowych. Może być i tak, że znacząco wpłynie na rozwój zakupów w internecie.