• coś drgnęło Autor: mssda [46.134.48.*]
    dawno mnie nie było. widzę że nic się nie zmieniło. wyniki za czwarty kwartał zrobiły mi takie kuku, że właściwie zastanawiam się jak ta firmą w ogóle prosperuje? ktoś ma jakiś pomysł?
  • Re: coś drgnęło Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Tak, ja mam. To NIC nowego I jestem przekonany ze sie do tego szykuja, nawet po cichu realizuja. Bankructwo. Ale zeby nie oddac syndykowi wszytkiego I bezwarunkowo, cos przemyca do swoich. Reszta do piachu. Jestem ciekawy jak teraz czuja sie decydenci z PARPu a EHN wspolczuje.
  • Re: coś drgnęło Autor: ~Hajs [83.5.123.*]
    Niemcy nie kupią takiego panela, na rynku są produkty o wiele lepsze pod względem trwałości i jakości a do tego tańsze.
    Dlatego wszystkie rozmowy kończą się fiaskiem.
    Niestety trzeba sie z tym zgodzic, ze ten panel to lipa dla Niemcow. Nie tylko dla nich. Dziwne to przekonanie LSu o koniecznosci odniesienia przez nich sukcesu bo na swiecie jest rwanie na budowanie. Ale za oblude i arogancje trzeba slono placic. A na dodatek ta firma nie ma niczego co staloby murem za kontynuowaniem dzialanosci. Dlugi i jeszcze wieksze dlugi. Te cudowne zaklady produkcyjne pewnie mozna adoptowac do czegos normalego, ale po co komu taki pasztet?
  • Re: coś drgnęło Autor: ~Gosc [188.146.6.*]
    Maslana jak LS to bankrut itd.to po co ich tak obserwujesz i komentujesz. Nie masz nic do roboty lepszego. Czy ktos Ci placi za to? Szkoda czasu na zajmowanie sie firma co jest na przegranej pozycji
    Nic nie rozumiesz, ale mniejsza o to. Swojego czasu nie marnuje, a na takim przykladzie jak LS mozna duzo sie nauczyc. Nauka kolego na cudzych bledach jest znacznie tansza niz na wlasnych. To LS mi placi nawet o tym nie wiedzac.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,10 2021-05-12 12:53:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.