Dnia 2018-03-23 o godz. 13:18 ~roman napisał(a): > kapitał podwyższony juz jest , ackji mamy ponad 3,6 mln ff ponad 72% a kto obejmował i tak się nie dowiemy :)
Dnia 2018-03-23 o godz. 17:40 ~602www napisał(a): > to pewnie 3ml w rynek od 2 panów .w krótkim czasie tu bedzie 0,05 gr akcja.(to i tak drogo skoro oni mają je za darmo )
Nie za darmo, poczytaj. Krótko pisząc ta emisja serii B umożliwiła przejęcie HYDROPRESS.
Dnia 2018-03-23 o godz. 18:32 ~602www napisał(a): > pomyliłem się sorry będzie prawie 6 ml w rynek także lipa na całego ,,,,jak nie za darmo ,,,,,,,jak za darmo ,nie myl z nominałem.
Panowie mieli udziały w spółce które biegły wycenił na ileś tam i za te udziały dostali akcje AER ( HYDRO) więc jak za darmo skoro oddali swoje udziały dla AER.
Zresztą pisz jak chcesz, jesteś tutaj długo czy nowy ?
Właśnie są infa co do udziałów procentowych tych Panów w akcjonariacie.
czytaj dostali za darmo...............................wkład pieniężny ZERO ZERO cena tutaj to 0,05 groszy i tak za dużo potem scala i zobaczcie na INDATE ......lol to samo .........................myśleć i uciekać póki można .........................
Dnia 2018-03-24 o godz. 06:12 ~602www napisał(a): > czytaj dostali za darmo...............................wkład pieniężny ZERO ZERO cena tutaj to 0,05 groszy i tak za dużo potem scala i zobaczcie na INDATE ......lol to samo .........................myśleć i uciekać póki można .........................
Witam. Rozbawiłeś mnie tym wpisem. Jak będe miał później trochę czasu to odpisze Ci na to trochę szerzej :-)
Dnia 2018-03-24 o godz. 06:12 ~602www napisał(a): > czytaj dostali za darmo...............................wkład pieniężny ZERO ZERO cena tutaj to 0,05 groszy i tak za dużo potem scala i zobaczcie na INDATE ......lol to samo .........................myśleć i uciekać póki można .........................
Nadal się nie zgodzę że za darmo bo za akcje serii B mają udziały wycenione przez biegłego na chyba ponad 2 miliony zł więc przejęcie spółki poprzez zapłatę akcjami serii B.
piszesz 0,05 to byłaby kapitalizacja na poziomie 900 tysięcy ( chyba sam się śmiejesz )
porównanie z INDATĄ jest nie na miejscu :
Indata przed scaleniem miała nominał 0,10 a akcję chodziły po 2 zł ( 20 razy wyżej od nominału ) Indata myślę że zaczeła proces wywalania akcji po około 1 - 1,2 zł za sztukę to jest przy kapitalizacji 75 milionów i kasa szła wielka przy opychaniu akcji Indata na dzięń dzisiejszy kapitalizacja 3 miliony ( stopniało 70 milionów )
Teraz zobaczmy na AER
Aer nominał 0,25 ( około ) a akcję chodzą po około 0,25 ( 0 razy wyżej od nominału ) Kapitalizacja AER na dzień dzisiejszy 3,5 miliona
Waląc w rynek 6 milionów akcji jak piszesz to ile by kasy wzieli za to ?
Indata to przynajmniej zeszła z kapitalizacją 70 milionów i mają kieszenie kasą wypchane.
powiedz mi co miał, co było warte te miliony w AER???? Te wszystkie nieudane spółki Start upy ,same upadłości a wartosć przepisywana ze społki na spółkę ,każda następna nic nie warta.Przecież Aer nie był warty nic tylko kasę drobnych inwestorów którą stracili i nic więcej ,nawet z akcji Indaty nic nie zostało ,Hydro z podwojoną ilością akcji to następny wał.Po 0,05 gr wyciągną ponad 300tyś to mało za nic,a mogę się założyć że ci panowie mają udziały w wielu takich inwestycjach jak tu.Także z niczego wyciągają realną kasę,Za *wiem jak* obejmują darmowe akcję i pakują za jakiekolwiek pieniądze drobnym.i tak te kółko działa .A KNF jest strasznie opieszały i nic z tym faktem nie jest w stanie zrobić .Nawet locków nie mają na 2-3 lata ....hehhehe dalej uważam że 0,05 groszy to dużo............
Dnia 2018-03-24 o godz. 21:01 ~602www napisał(a): > powiedz mi co miał, co było warte te miliony w AER???? Te wszystkie nieudane spółki Start upy ,same upadłości a wartosć przepisywana ze społki na spółkę ,każda następna nic nie warta.Przecież Aer nie był warty nic tylko kasę drobnych inwestorów którą stracili i nic więcej ,nawet z akcji Indaty nic nie zostało ,Hydro z podwojoną ilością akcji to następny wał.Po 0,05 gr wyciągną ponad 300tyś to mało za nic,a mogę się założyć że ci panowie mają udziały w wielu takich inwestycjach jak tu.Także z niczego wyciągają realną kasę,Za *wiem jak* obejmują darmowe akcję i pakują za jakiekolwiek pieniądze drobnym.i tak te kółko działa .A KNF jest strasznie opieszały i nic z tym faktem nie jest w stanie zrobić .Nawet locków nie mają na 2-3 lata ....hehhehe dalej uważam że 0,05 groszy to dużo............
No zyskowna to była Lubelska spółka lotnicza (czy jak tam się nazywała) i na tym udało się zarobić. Na Indacie też zarobili. Poza tym kasę zdobyli z dofinansowania państwa, więc to nie jest kasa małych inwestorów. W start-upach średnio co 10 biznes wypala. Tutaj chyba nawet więcej wypaliło może nie jakoś spektakularnie, ale te automyjnie Auto Spa to chyba jakoś przędą (proszę mnie poprawić jeśli się mylę). Rumianek też się całkiem rozwijał, ileś sklepów otworzył. Hydropress też jest perspektywiczne, coś tam się dzieje.
Nie wyszło chyba zupełnie w tym rynku lotniczym, nie przynosiło to zysku tylko same straty, więc dobrze że to zamknęli. Ten portal finansowy to już przy powstawaniu był zacofany. Zabawkomat nie miał strategii marketingowej - misiek fajny, ale bez contentu i strategii dystrybucji nikt go nie chciał kupować za ponad 200 zł.
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę w szczegółach. Piszę co pamiętam.
każdą spółkę i jej akcjonariuszy utopili INW z 2 zł na 0,16 ASP z 6zł na 0,40 groszy ,,,,,,,,,,,,,,,,czego dotkną w gów.......o się obraca OCZYWIŚCIE dla akcjonariuszy nie dla tych panów przecież oni ****wiedzą jak*** szkoda gadać czasami się zastanawiam czy aby sami dowodzący nie piszą na forum lol, aha nie wspominając AER,,,,,,,,cena powinna oscylować w okolicy 0,06 gr nic więcej ,wtedy mozna się zastanowić nad zakupami i zainwestowaniem .Jak spółce się uda jakikolwiek interes można myśleć przyszłościowo w innym wypadku to zwykłe naciąganie,,,,,,powinno być zabronione.koniec kropka.
No rzeczywiście lipa. Rumianka chyba już nie ma -> przeniósł się na Akcelerator, którego niedawno zamknęli.Smart Wash - w likwidacji. MIE - w likwidacji. Termfloor - zlikwidowane, Avio21 - zlikwidowane, Planthouse razem z Akceleratorem zlikwidowane.
Brak nowych inwestycji. Ilski rzeczywiście w wymienionych biznesach jest i dołują one niemiłosiernie i tylko sobie akcji doprodukowują.
Herodecki obiecał że poprawi ostatni raport, bo w cholerę w nim błędów było. I nic się nie dzieje.
Dodam jeszcze, że nikt z obecnych na forum nie był na żadnym Walnym. Nawet Maro, który nie wiem po co ma 10% akcji, skoro w ogóle z tych akcji nie korzysta.
Dnia 2018-03-26 o godz. 16:36 ~Kacej napisał(a): > No rzeczywiście lipa. > Rumianka chyba już nie ma -> przeniósł się na Akcelerator, którego niedawno zamknęli.Smart Wash - w likwidacji. MIE - w likwidacji. Termfloor - zlikwidowane, Avio21 - zlikwidowane, Planthouse razem z Akceleratorem zlikwidowane. > > Brak nowych inwestycji. > Ilski rzeczywiście w wymienionych biznesach jest i dołują one niemiłosiernie i tylko sobie akcji doprodukowują. > > Herodecki obiecał że poprawi ostatni raport, bo w cholerę w nim błędów było. I nic się nie dzieje. >