Żalisz sie czy chwalisz? Nie widziałęm nigdzie żeby ktoś Cie prosił czy Ci kazał brać tu cokolwiek. Nie chcesz, nie bierz, ...ale proszę Cie nie poniżaj się takimi tekstami, na które sam musisz odpowiadać żeby wywindować wiadomość na górę ;) żałosne......
DataIN, Nie musisz mnie obrazac ;) Czapla jest tylko jeden, ale czasem jak czytam te fora tu, to takich pseudo-czapl jest tu mnóstwo, czyli popisac sciemy, popisac i uciec :) ...a ja zostałem, takze nie ja ;) tak jak juz kiedys pisale, teraz podtrzymam to, niewazne co my tu piszemy, jezyk forum spadl ponizej 0.
już? nagoniliście na spadki? ale się wkreślicie przez spekułę, oni zniknęli, a wy nadajecie dalej i myślicie, ze coś wskóracie. buahahahaha tylko oni mogą robić z kursem co chcą, a ich naganianie służy tylko temu żebyś im oddal swoje akcje i nie tykał jak przewalają ładnie się wkręciliście, teraz myślicie, że we trzech czterech zrzucicie kurs buaahhahahaha
Koledzy myśleli że złapali srokę za ogon, a okazało się, że to nie sroka i nie ogon a zwykły sznurek. Panowie wtopiliście ulica tego nie tknie, bo ulica to tacy jak ja, szanujący swoją kasę.