• Zgaduj zgadula gdzie zniknęła złota kula Autor: ~tygrys_myszowaty [212.91.10.*]
    Pytanie za niemałą liczbę złotówek:
    - Jakie aktywo "wyprowadziło" się po cichu ze spółki Baltic Ceramics Investments SA w roku 2016? I dlaczego akcjonariuszowi zagrodowemu potrzebna jest przez to maść na ból d.?

Podpowiedź: należy porównać str. 18 sprawozdania finansowego za rok 2016 i str. 20 sprawozdania finansowego za rok 2017.

Nie będę życzył miłej lektury - bo gdybym miał akcje BCI to by mnie penis trafił.

• Re: Zgaduj zgadula gdzie zniknęła złota kula Autor: ~Optymista [31.182.202.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 14:31 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Pytanie za niemałą liczbę złotówek:
    > - Jakie aktywo "wyprowadziło" się po cichu ze spółki Baltic Ceramics Investments SA w roku 2016? I dlaczego akcjonariuszowi zagrodowemu potrzebna jest przez to maść na ból d.?
    >
    > Podpowiedź: należy porównać str. 18 sprawozdania finansowego za rok 2016 i str. 20 sprawozdania finansowego za rok 2017.
    >
    > Nie będę życzył miłej lektury - bo gdybym miał akcje BCI to by mnie penis trafił.
    >

Czy zgadłem?

link
    Dnia 2018-03-22 o godz. 16:26 ~Optymista napisał(a):
    > Dnia 2018-03-22 o godz. 14:31 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > > Pytanie za niemałą liczbę złotówek:
    > > - Jakie aktywo "wyprowadziło" się po cichu ze spółki Baltic Ceramics Investments SA w roku 2016? I dlaczego akcjonariuszowi zagrodowemu potrzebna jest przez to maść na ból d.?
    > >
    > > Podpowiedź: należy porównać str. 18 sprawozdania finansowego za rok 2016 i str. 20 sprawozdania finansowego za rok 2017.
    > >
    > > Nie będę życzył miłej lektury - bo gdybym miał akcje BCI to by mnie penis trafił.
    > >
    >
    > Czy zgadłem?

link

link

Jak dla mnie , właściwe pytanie to gdzie podziały się pozostałe 686, 311 udziałów spółki która jak wiemy lub nie zarządza gruntami i nieruchomościami ?

• Re: Zgaduj zgadula gdzie zniknęła złota kula Autor: ~tygrys_myszowaty [89.66.126.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 16:47 ~Optymista napisał(a):
    > Jak dla mnie , właściwe pytanie to gdzie podziały się pozostałe 686, 311 udziałów spółki która jak wiemy lub nie zarządza gruntami i nieruchomościami ?
    >

Wyprowadziło się razem z akcjami Pro Ceramics. W zamian za ... wierzytelność pienieżną :-)
  • Re: Zgaduj zgadula gdzie zniknęła złota kula Autor: ~Optymista [185.46.212.*]
    Dnia 2018-03-23 o godz. 00:01 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2018-03-22 o godz. 16:47 ~Optymista napisał(a):
    > > Jak dla mnie , właściwe pytanie to gdzie podziały się pozostałe 686, 311 udziałów spółki która jak wiemy lub nie zarządza gruntami i nieruchomościami ?
    > >
    >
    > Wyprowadziło się razem z akcjami Pro Ceramics. W zamian za ... wierzytelność pienieżną :-)

Tam ich nie ma - mają trochę ponad 2 udziały ale to bardzo dobre pytanie które dziś rano zadałem spółce BCI i firmie z Gdańska która przygotowywała raport roczny.

• Re: Zgaduj zgadula gdzie zniknęła złota kula Autor: ~skorpion1 [37.47.129.*]
    A ja się Panowie pytam. Czy WY nie macie innego zajęcia tylko rycie w raportach krętaczy. Oni tak wypisują dyrdymały dla ulicy i się tym nie przejmują. Tygrys Ty nie masz akcji tego badziewia i bardzo dobrze, jesteś szczęsliwy. Ja gdybym tkwił w obietnicach dzianusa to byłbym dzisiaj goły i wesoły. Uciąłem i to nie małą strate na bindyngo, ale już prawie odrobiłemm ałoś na innych spółkach.Optymisto z tej mąki hleba nie będzie, no cchyba dla dzianusa i reszty bandy, ale nie dla akcjonariuszy.Z drugiej strony teraz to już za póżno ciąć straty, bo zostało na mocnego fulla. To taka moja refleksja. Pozdrawiam. A poza tym pytanie do myszowatego co mmmyślisz o biomedzie.Kiedyś byłemm wyszedłem, ale teraz mam tylko gotówke i myśle oś ta zainwestować.
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.