Dnia 2018-03-22 o godz. 13:01 ~602www napisał(a): > cały NC do piachu do końca roku nic nie zostanie.
Bez przesady, ale zostaną same perełki, między innymi HYDROPRESS ( AERFINANCE )
Z tym piachem do przesadziłeś, dajmy spółce trochę czasu po przemianach, stare dzieje już trzeba zapomnieć i jakoś przełknąć ten DŁUGI czas inwestycji w AER. Teraz mamy HYDROPRESS i zobaczymy jak na tym wyjdziemy.
Na NC teraz nie ma inwestora ani spekuły. Inne spółki też pikują albo zerowe obroty tygodniami. MASAKRA.
Dnia 2018-04-06 o godz. 15:25 ~666 napisał(a): > jakoś capi upadłością radzę uciekaććććććććććććććććććććććććććććććććććć..........................
Witam. Tym wpisem mnie przekonałeś, od lat nie było na tym forum takiego kogoś kto by z takimi szczegółami opisał spółkę i dawał tak dobre rady. Dzięki za to, to ja uciekam tylko jeszcze nie wiem gdzie.
12 groszy tylko nie pła................dziś ................a dalej równia pochyła ,6 groszy za 2 tygodnie to może będzie dużo.........bardziej wygląda na 1 maxxx 2 grosze .
Dnia 2018-04-13 o godz. 09:52 ~roman napisał(a): > to był skierowane tylko dla nowego kolegi , nie macie poczucia humoru :D > > może zapomniałem dać :) >
Ja nie jestem przekonany czy ten kolega jest tak naprawdę "nowy"