tak sobie pomyślałem: jak będzie wyglądał arkusz na kupnie, gdy pojawi się pozytywne info typu, dogadaliśmy się z bankami pewnie się nie otworzy przez tydzień i bańka na kupnie PKC, a tko 2zł hehehe
Dnia 2018-03-22 o godz. 10:04 ~OUTdata napisał(a): > tak sobie pomyślałem: jak będzie wyglądał arkusz na kupnie, gdy pojawi się pozytywne info typu, dogadaliśmy się z bankami > pewnie się nie otworzy przez tydzień i bańka na kupnie PKC, a tko 2zł > hehehe
Pomarzyć dobra rzecz, ale najpierw kolego zejdź na ziemię, okolice 30 gr pewne
A może 10 lub 5 groszy pewne? Prawdę mówiąc nikt nie wie co się stanie. Należy czekać na kolejne infa, wynik audytu, nową RN i NWZA... Ci co sprzedają teraz, moim zdaniem sprzedają w dołku do którego firma może już nigdy nie powrócić... Oczywiście z uśrednianiem bym się wstrzymał...
Na każdej upadającej spółce, zawsze, są tacy sami fantaści.
Tak bylo na Gancue, Hawe, Kerdosie. Na Action drugi rok zapowiadają ze już, za chwilę dogadają się a wtedy petarda ...
Nie macie wstydu naganiacze
Dnia 2018-03-22 o godz. 09:04 ~gigi napisał(a): > Upragniona zieleń :) Czapli już pewnie nie ma , słupy wykasowane . Więc zapraszamy nowego inwestora !!!
A w co REALNIE miałby zainwestować ten nowy INVESTOR, poza pustym papierem ?
a gdzie kupisz firmę IT, (całą grupę kapitałową) notowaną na giełdzie i znaną w branży, za 2 mln, długi to tu mały pikuś, lekkie dofinansowanie do bieżącej działalności, parę kontraktów i spłacone. proste
dokładnie firma pozostawiona na pastwę w takiej sytuacji potrzebuje najbardziej czasu 2 zł myślę ze będzie szybciej niż myślimy, ale średni termin na pewno tutaj jest tak wszystko napięte jak baranie ... tylko jedno pozytywne info i nie wiadomo gdzie się to zatrzyma, będą brać po 2 zł jak świeże bułeczki a najszybciej to ci co teraz tak szczekają
Jestem inwestorem długoterminowym, który posiada mocno zdywersyfikowany portfel więc prawdopodobieństwo upadłości kilku spółek może mieć miejsce... Niestety... Wiem jedno na pewno nie sprzedaje w okolicach dołków... :) Więc piszcie co chcecie... Za pare miesięcy / rok zobaczymy kto miał rację...