He, he... Potrafisz dodawać więc może potrafisz odejmować i policzyć wyniki za 4 kwartał i porównać je z poprzednim rokiem. Chyba nawet nie skomentowali "osiągnięć" z ostatniego kwartału. A co mi tam. Powiem bez kozery. Jedziemy na 5 zeta!!!
wyniki jak wyniki ale piwo mam założyłem się że pierwszym który się pojawi i skomentuje in minus będzie Yamamoto ;-) DZIĘKI na Ciebie można liczyć wyglądasz mi na kogoś kto działał w Smsie i został z niego wyautowany a teraz wylewa swoje frustracje :-) innego motywu Twojej obecności na tym forum nie widzę spółka jest zła,nie warto kupować jej akcji,nie jesteś nią zainteresowany itp, itd powinieneś być teraz tam gdzie widzisz zyski (przecież potrafisz liczyć i znaleźć takie spółki) szkoda żebyś tracił swój cenny czas i wiedzę na taki badziew chyba że lubisz krytykować? jeśli tak to powinieneś być na forach co najmniej kilkuset naprawdę złych spółek a tam Cię nie widzę??? pozdrawiam
Wyniki przyzwoite! Gdyby nie wypłacona dywidenda (w końcu ok 3 mln kapitału wypłynęło ze spółki), zapewne wynik 2016 roku byłby przekroczony. Mamy minimalny spadek. Gdyby kurs wynosił kilka złotych, to można by śladowo marudzić. Jak spółka robi 6,2 mln zysku netto a kapitalizacja spada poniżej 18 mln, to tylko wyrazy współczucia dla Ynwestorurfffff