• Nie czytajcie wątków Autor: ~ABC [83.31.134.*]
    ~Leżycie
    ~Apelowałem

i podobnych.

Sprzedali akcje, których nigdy nie mieli-- niech zejdą z tego forum.
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~Kormoran [37.47.141.*]
    Jak to nie czytajcie? Właśnie gdyby czytali to może by nie stracili. W miesiącu w którym Indata przeszła z NC na parkiet główny napisałem tutaj posta że taki zlepek firm nie powiązanych właściwie niczym poza słowem IT nie jest wstanie przetrwać w dłuższym okresie. Powołałem się na analizę jednego z banków inwestycyjnych z USA. Napisałem ze porównanie Indaty do Asseco jest delikatnie mówiąc nie trafione. Co się stało? Na forum zostałem zjedzony przez naganiaczy na kupno Indaty. Ale nie minęły nawet 3 lata i ten cudowny wechikuł inwestycyjny zwija się na naszych oczach z GPW.

Tak wiec czytajcie co tutaj się pisze i nie dajcie się zrobić zarządom które nie maja pojęcia o biznesie IT.
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~ABC [83.31.134.*]
    Poza czytaniem prasy fachowej z USA, czytaj też trochę polskich tekstów. Dowiesz się, że wechikuł pisze się prze samo h.
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~xxxx [37.128.72.*]
    Jasne, to taka perspektywiczna spolka - kto kupil i cierpliwi czekal - ZAROBIL KROCIE :) :) :)

(wykres robiony dwa dni temu, przy kursie 0,65 ale juz mamy 0,48)

link
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~DataIN [31.0.41.*]
    Czekaj dalej. Zarobek bedzie jeszcze bardziej perspektywiczny... juz czekam na te posty w stylu... jest 0.01... kup za 0.02 to jak urosnie do 5zl to jestes ustawiony... indata to cos jak bitcoin hehehe
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~wieczny [89.229.211.*]
    XXXx,

Powtarzasz się z tą tabelką ;) serio zmień płyte ;)
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~Xxxc [37.128.72.*]
    Jeśli od 2 lat wykres wygląda tak , to co ja poradzę :)
    Po prostu nie kopiuj go non-stop, bo kazdy ma dostep do wykresow i to sam widzi ;)
    1) bo pesymiści są jak zdarta płyta Cd ;) która non-stop powtarza sie.... Lub co gorsza wrzuca w rozmowy linki z wiadomości, które pojawiły się na głownej stronie, ....a każdy czytac jednak potrafi ;) 

2) Co do informacji, to nie mówie że jest ona dobra, bo nie jest...ale to tylko 1 bank, a banków i para-banków jest mnóstwo. I tak to jest niestety, albo i stety że banki nie dają wszystkim kredytów, bo sprawdzaja ich mozliwosci, itd itd... Ale para-banki dają juz wszystkim, bo są duzo wiecej oprocentowane i jak ktos nie splaca to zabieraja mu potem wszystko.
    Wypial sie na nich 1 bank, za chwile może i wypnie się 2, może i 3...... i nic sie nie stanie, bo zapewne z 1-ym nie rozmawiali, ani nie rozmawiaja. Są instytucje, które nawet, a może i w szczegolności spółkom którym się nie wiedzie.... dadzą, dawali i zawsze bedą dawać kase, bo z tego żyją -> z dawania kasy :)

I my, pozyjemy, zobaczymy. Jedno jest pewne, nie wazne co my bedziemy tu pisac, tam kurs od tego i tak nie zalezy.

P.S. ŻYCIE NA FORUM uświadamia mnie jednak w jednym: ludzie na forum sa jak PiS i PO... nieważne czy coś mądrego napiszą jedni lub drudzy, ważne żeby to skrytykować, wyśmiać, i jeszcze obrazić. Stąd myślę że poziom nawet rozmów dawno stracił blask na bankierze, niestety. Została garstka dobrych...
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~OUTdata [89.64.30.*]
    tak, tak to wygląda
    wcześniej, jeszcze wpierali mi, ze mentalność polaków się zmieniła i oni tu są (bez akcji) i piszą z dobrego serca, tak charytatywnie ostrzegają i sugerują co mają inni robić.
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~antykominiarz [62.87.219.*]
    bądź mężczyzną...księguj straty od indaty nawet na raty..
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~kapeć [83.144.68.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 09:44 ~wieczny napisał(a):
    > Po prostu nie kopiuj go non-stop, bo kazdy ma dostep do wykresow i to sam widzi ;)

Niech kopiuje. Zawsze ktoś nowy rzuci okiem i przyzna rację. Ja widze to po raz pierwszy i jest świetne jako komentarz do waszych zdolności analitycznych. Zwłaszcza twoich pane ~wieczny.

A może to właśnie ty wieczny zamkniesz się, bo to ty nadajesz cały czas te same swoje zgrane bzdety, i w pustych łbach niedouczonej młodzieży forumowej mieszasz
  • Re: Nie czytajcie wątków Autor: ~kapeć [83.144.68.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 08:01 ~xxxx napisał(a):
    > Jasne, to taka perspektywiczna spolka - kto kupil i cierpliwi czekal - ZAROBIL KROCIE :) :) :)
    >
    > (wykres robiony dwa dni temu, przy kursie 0,65 ale juz mamy 0,48)
    >
    >link

Brawo. Kwintesencja tego de.bilnego forum
    Kapeć,

No właśnie o tym pisałem, o tym -0 poziomie kultury. Widać kto jest tu niedouczony ;) żenada, po prostu żenada......
    Co do tego że widzisz pierwszy raz --> przeciez to jest wykres główny.... Tam tez widzisz pierwszy raz??

Żenada, i niskie loty takich ludzi jak Ty ;) szkoda... ale cóż..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.47.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.42.*]
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać