Dnia 2018-03-22 o godz. 00:36 ~bankrut napisał(a): > Bankrut w czystej postacie
Te 8 baniek to pikuś ;))) najlepsze jest:
"...raporty o zawarciu dwóch transakcji: nabycia spółki Rolling Games Ukraina oraz sprzedaży do tej spółki posiadanych udziałów w Big Blue Marable Corporation. Na dzień sporządzenia niniejszego raportu operacje te nie zostały ujęte w księgach Spółki, ze względu na braki w dokumentacji." .....
"Na dzień sporządzenia raportu nie wszystkie sprawy i dokumenty zostały im przekazane.Dokumentacja w księgowości wymaga również uzupełnienia. " .......
Dnia 2018-03-22 o godz. 08:05 ~koralina napisał(a): > Dnia 2018-03-22 o godz. 00:36 ~bankrut napisał(a): > > Bankrut w czystej postacie > > Te 8 baniek to pikuś ;))) najlepsze jest: > > "...raporty o zawarciu dwóch transakcji: nabycia spółki Rolling Games Ukraina oraz sprzedaży do tej spółki posiadanych udziałów w Big Blue Marable Corporation. Na dzień sporządzenia niniejszego raportu operacje te nie zostały ujęte w księgach Spółki, ze względu na braki w dokumentacji." ..... > > "Na dzień sporządzenia raportu nie wszystkie sprawy i dokumenty zostały im przekazane. Dokumentacja w księgowości wymaga również uzupełnienia. " ....... >
prawda pikuś bo to takie ni 7 ni 9 ot "zwykłe"..... 8 mln straty.....BUHAHAHAHA Luz...zawsze zresztą można powiedzieć że mogłoby byc przecież gorzej np. 10 mln.....BUHAHAHAHA może zatrudnią Rutkowskiego do odnalezienia księgowych kwitów co?....BUHAHAHAHA
Gorzej nie może być? A przeczytałeś dokładnie komy? Okazuje sie że nie mieli nawet wybranego biegłego to jak chcieli podać raport roczny??? Teraz przy braku dokumentów niemożliwym jest sporządzenie raportu rocznego. To już koniec. To co robią to celowe opóźnienia i manipulacje ale ty bierz akcyjki ile wlezie.
Proszę o sprostowanie, ale czy MacroGames nie jest czasem właścicielem Rolling Games, a poprzez nią BBM w Miami ( 50% ). LINK http://phantomsix.com/. Wydaje mi się, że one są coś warte. Nie wspomnę o tym, że może też mają jakieś dochody i nawet zyski. Dlaczego to nie jest ujęte w raporcie. Chociażby jako wyniki skonsolidowane. Jest żle, ale chyba nie całkiem. Mogą się wywinąć od stryczka jak tylko będą chcieli. Pozostali drobni akcjonariusze powinni wspierać ostatnich , pozostałych członków Rady. Np poprzez propagowanie gier , nawet firmy Rolling Games. ( http://rollinggames.com/ ). Pozytywne mobilizowanie Panów z Ukrainy, którym może zależy na rozwoju firmy. Na początek można prowadzić na zasadzie wolontariatu stronę http://macrogames.tv/dla-inwestorow/ poprzez aktualizacje. Jeżeli jest na CMS to nawet ja to zrobiłbym GRATIS. Przecież oprócz gier mogą robić strony www, prowadzić FanPage na facebooku. Śmieszne? Nie wiem. Każde działanie jest warte odbudowy zaufania do spółki. Jeżeli jesteś akcjonariuszem to nie dołuj więcej spółki na forach, tylko wspieraj dobrą radą. Wszystkie te informacje czytają również dłużnicy i mogą lub nie wesprzeć program naprawczy. Życzę powodzenia nowym członkom Rady. Szybkiego zwołania WZA, Ja sam nawet pojadę. Chociaż nie ma dużo akcji i zakupionych po dość niskiej cenie, ostatnimi czasy.