• Ratujmy IDT !!! Autor: ~ktosik [89.229.211.*]
    Koleżanki i koledzy ! :)

IDT chyba potrzebuje naszego wsparcia, ponieważ nie zapominajmy że to własnie IDT ma pakiet większościowy w DOA !
    Czyli dokładnie 56% :)
    Kupmy troche akcji tam, bo kurs niepokojąco pikuje, mimo jeszcze nie tak fatalnej kondycji firmy, jak wszyscy naganiacze starają się wcisnąc wszystkim !
    Nawet prezes nadal mówi że jeszcze audyt trwa, i jak mawiał Górski, piłka jest jedna a bramki 2 :) dopóki jest czas --> walka trwa !

Bo jak tam poleci, to tu stracimy wszystko.... :/ ... a ja chcę pływac a nie tonąć.
  • Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~Dom [147.252.213.*]
    Wolne zarty.

Domenomania to inna firma. A jak Indata chce nam sprzdac swoj pakiet po 10 gr to czemu nie :-)
  • Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~ktosik [89.229.211.*]
    wspomnisz moje słowa ;) zreszta widac że kurs niestabilny jest tu. IDT ma NWZA, takze sie okaze co to bedzie z DOA ;)
    Co do Twojej pewności, to w 2016 r były rozmowy o połączeniu z DOA. Zatem sprawdź najpierw informacje, zanim zaczniesz używać słow których nie znasz jak widać, jak "wolne żarty" ;)
    Powtarzam. Wolne zarty !!!

Myslisz, ze wlacza domenomanie w mase upadlosciowa jak moga sprzedac ja znacznie drozej.

Ty jeszcze myslisz? Jak chcesz to ratuj bankruta. No po prostu ubaw po pachy.
    Ubaw po pachy, to akcjonariusze Twojego pokroju ;) przekonamy sie co i jak, poza tym coś kursik Wam pikuje ;)
    Zalosny jestes. Widac, ze to takie leszcze jak ty wywalaja po pare sztuk. Gdzie tu obroty ?

A jak tam Indata? Juz w piachu czy grabarz dopiero idzie?
  • Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~domik [79.185.61.*]
    grabarz to tam idzie wyciagac te trupy pochowane w szfach!
    ojjj ludziki małej wiary ;) już niedlugo sie przekonamy kto mial racje, serio ;) nie zanizajcie poziomu ;)
    Ty chyba jestes z Marsa? Nie widzisz, ze indata to juz piach.

Ile masz tego smiecia ? i po ile? jak trzeba nisko upasc, zeby zebrac o pomoc na innym forum.
    Wez sie w garsc jak jestes facetem. czasami trzeba uczyc sie na bledach

PS. Kobety maja juz wiecej godnosci !!!

• Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~ja [89.161.94.*]
    wsiadamy na XPlus - odjeżdżamy
    DOM,

I co nadal wolne żarty?? DOA spada, pamietaj że 56% które ma IDT = wiekszosc także głosów, wiec oczywiste jest ze jest to zasilanie dla IDT obecnie. IDT potrzebuje pieniedzy zeby mieć płynność, zatem w pierwszej kolejnosci bedzie sprzedawac tam gdzie dostanie pieniadze potrzebne na swoje długi, czyt. DOA ;) i jak widac te moje wolne żarty nie są wcale takie wolne ;)
  • Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~tom [93.181.131.*]
    chce kupić po 56 gr dlaczego nie chcą mi sprzedać myśle ze to dobra cena w srodę wznowienie obrad zgromadzenia i decyzja o sprzedaży spółki inwestorowi z warszawy
  • Re: Ratujmy IDT !!! Autor: ~DataIN [37.248.162.*]
    Ja znam nazwe inwestora. To bedzie spolka KRUK oraz Syndyk Masy Upadlosciowej S.A. Kup Pan dlug hehe :)
    DOM,

Taś taś, gdzie jesteś??? gdzie te moje wolne żarty?? nadal nie dotarło?? że DOA jest ważna, ale ważniejsza jest IDT obecnie, jak tam się podniesie to i tu będzie dobrze ;) tymbardziej że prezes i DOA i IDT (pan Mateusz...) tu sprzedał wczoraj akcje wszystkie, a tam teraz kupuje.

Jak bedzie wiecej takich super analizatorów jak DOM, to ludzie stracicie. Mówiłem, tam trzeba ratowac przede wszystkim Chocby małymi pakietami. No i wyszło na moje...
    No i gdzie jest ten DOM? ???

A nie mówiłem że DOA dla IDT to tylko pompa ;)
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/DOMENOMANIA-PL-S-A-Zawiadomienie-o-zmianie-stanu-posiadania-akcji-DOMENOMANIA-PL-SA-7579779.html

Po sprzedaniu akcji, IDT w góre :)
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,12 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.