Widze ze dzisiaj spadki macie, przerzuccie się na indate bo tam dzisiaj wzrosty sa... a jak ruszy to się nie zatrzyma :D będziecie milionerami :D hehehe
Nie ma nic wspólnego? heheh, myślisz że te akcje w DOA, kto ma? ulica?.... NIE..... IDT ma akcje, jesli ich nie bedzie to akcje także zostana sprzedane w DOA, ... IDT w pierwszej kolejnosci bedzie ratowalo swój biznes, i ściagało kase zewszad.
Dlaczego? ... bo jak wyłapią bankructwo, to będa po sądach ich ciagali żeby odzyskac kase Ci grubi, i w pierwszej kolejnosci beda musieli sie pozbyc akcji w innych spółkach, zeby oddac ludziom pieniadze --> tak to niestety działa.
Spokojnie, cierpliwości starczy... to kwestia 2tygodni i będzie kibel zarówno tam i tu... DOA to sztuczny twor... może Misiak i s-ka będą odkupować ale DOA samo w sobie jest slabe, jakie ma kapitay? To jest szutczny syn kolosa na glinianych nogach... będzie plakal ten co tak gorliwie kupowal podbijając z 40gr na 90gr... :) - ale coz... ja uważam ze dobrze Wam tak... w końcu to Wasz wybor. A brac możecie nawet po 0,05PLN... bo tego (zarówno IDT jak i DOA) nikt nie będzie kupowal poniżej 0,30PLN) - powodzenia.
Ty wiesz tyle co nic.... mnie tu juz nie ma od 2.35pln na IDT. Natomiast ty jestes na DOA od 80gr a ile jest sam zobacz... :))) lepiej wywal ze strata niz za 0zl.
Niedawno się śmiałeś że IDT to bankrut, i mówiłeś że więcej dumy mają kbiety ode mnie ;) żałosne, ale cóż jaki facet taki język :) Dziś i ja i kolega z DataIN, udowadniamy Ci jak wielkim burakiem jestes ;) Wiesz, mylic sie jest rzecza ludzką --> ale trwać w tym to domena tylko głupich ;) Pisząc wolne żarty, pokazałeś jakim malutkim człowieczkiem jestes ;) więc zabierz resztki godności i zniknij, bo pogrązasz grupe tu ;)