• Czysta gra Autor: ~Invest [89.228.200.*]
    po to cena uwalona aby przed wypuszczeniem phantom6 tanio kupić, zobaczycie co się będzie działo w najbliższym czasie.
    Nikt by nie kupił pakietu za 20000pln gdyby to nie wypaliło.
  • Re: Czysta gra Autor: ~Wydmuszka [178.235.42.*]
    Dnia 2018-03-20 o godz. 21:48 ~Invest napisał(a):
    > po to cena uwalona aby przed wypuszczeniem phantom6 tanio kupić, zobaczycie co się będzie działo w najbliższym czasie.
    > Nikt by nie kupił pakietu za 20000pln gdyby to nie wypaliło.

no świetnie. Kupuj jutro "tanie" akcyjki masowo :-) a potem powiedz nam ilu mają obecnie komorników i otwartych spraw sądowych.
    Potem przeczytaj dokładnie komunikat spółki: https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Rozpoczecie-negocjacji-w-sprawie-wspolprodukcji-gry-Phantom-Six-7511117.html
    i powiedz nam czy Phantom6 zarobi na koszty i czy jest grą darmową z płatnymi dodatkami czy też płatną? Jak darmówką taką jak poprzednie to kiedy zwrócą im się koszty produkcji tej gierki? Potem powiedz nam jak idą prace nad wersją na PC/MAC i czy zdążą do wakacji, bo wtedy trzeba wysupłać 1,5mln zł aby spłacić obligacje.
    A na koniec powiedz nam wszystkim czemu z tej spółki uciekają masowo członkowie RN i prezio? Hmm, pomyślmy czy to normalne postępowanie?
  • Re: Czysta gra Autor: ~invest [89.228.200.*]
    nie wiem ale widzę że jest gra i do tego dużych rozmiarów. Może te odejścia są specjalnie na uwalenie kursu. I kolejne pytanie jeśli to dno to dlaczego obroty w dniu dzisiejszym wyniosły 85 tyś i ktoś kupił pakiet 333000 i 250000.
    Nie daje to do myślenia?
  • Czysta gra Autor: ~invest [89.228.200.*]
    nie wiem ale widzę że jest gra i do tego dużych rozmiarów. Może te odejścia są specjalnie na uwalenie kursu. I kolejne pytanie jeśli to dno to dlaczego obroty w dniu dzisiejszym wyniosły 85 tyś i ktoś kupił pakiet 333000 i 250000.
    Nie daje to do myślenia?
  • Re: Czysta gra Autor: ~Wydmuszka [178.235.42.*]
    Dnia 2018-03-20 o godz. 22:07 ~invest napisał(a):
    > nie wiem ale widzę że jest gra i do tego dużych rozmiarów. Może te odejścia są specjalnie na uwalenie kursu. I kolejne pytanie jeśli to dno to dlaczego obroty w dniu dzisiejszym wyniosły 85 tyś i ktoś kupił pakiet 333000 i 250000.
    > Nie daje to do myślenia?

no tak transakcje za 20 tys to pewnie gruba ryba zrobiła :-) Jeżeli ktoś kupuje pod grę Phantom6 to powodzenia. w 4 kw 2017 było wielu takich co kupowało akcje pod grę kolorowankę dla National Geo Wild i na pewno dziś są szczęśliwi z tego powodu. Ciekawe czy tobie się uda :-)))
  • Re: Czysta gra Autor: comedyhut [89.77.43.*]
    Cześć, dawno mnie tu nie było. Kurcze, ale ludzi porobili w balona. Ja straciłem 2/3 zainwestowanych pieniędzy rok temu, ale teraz zostałbym z niczym! Cały czas się zastanawiam dlaczego takie wałki jak ta spółka ciągle mają prawo bytu, a ludzie za to odpowiedzialni nie siedzą w więzieniach? No cóż GPW uczy życia, a NC tym bardziej. Trzymajcie się i powodzenia w przyszłości!
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.