Ogłoszenie o przetargu 3 Usługa badawcza polegająca na opracowaniu technologii konstrukcji izolatora wysokiego napięcia tj. wykonanie badań tworzywa izolatora, badań wytrzymałościowych i elektrycznych. Data publikacji: 06.03.2018 Informacje o ogłoszeniu Termin składania ofert do dnia 16-03-2018
>>> Wykonanie wszelkich prac związanych z przedmiotem oferty powinno zakończyć się w okresie do trzech lat od chwili rozpoczęcia realizacji projektu. Szacowany termin rozpoczęcia projektu to październik 2018 r. <<<
Niech moje wytłuszczenia starczą za komentarz.
Ps. Ciekawe, że przetarg ogłosiło Eceramics a nie Industry Technologies. Czyżby w tej drugiej rządził już syndyk :-)? Wiem, program badawczy jest z dopłatą UE, a Industry Tech jest w PARPie skreślona.
no to chyba dobrze, że wystąpił ECERAMICS a nie Industry, nie będą kombinować z przenoszeniem, podziałami itp. zresztą później na etapie realizacji i tak mogą zrobić aneks.
czy wy myślicie, że izolator wysokich napięć robi się w pół roku ? jak dla mnie mogę i poczekać te nawet 3 lata a zresztą czy jeśli ktoś ma akcje Eceramicsa ma jakiś inny wybór ? ;)
najważniejsze, że nie padną i się jeszcze po 1 groszu pokiszą.
i najważniejsze robią produkt przynajmniej dla laika tak mi to wygląda, że za równo w tej osłonie którą już mają jaki i nowy produkt w osłonie poliuretanowej
Dnia 2018-03-21 o godz. 10:13 ~ecr napisał(a): > no to chyba dobrze, że wystąpił ECERAMICS a nie Industry, nie będą kombinować z przenoszeniem, podziałami itp. zresztą później na etapie realizacji i tak mogą zrobić aneks.
Załóżmy że stanie się niemożliwe i jako wynik prac badawczych powstanie produkt mający szansę sprzedaży... Na czym ECERAMICS go wyprodukuje? Wyleasinguje zestaw "Mały Garncarz", wstawi do pokoju na Świętokrzyskiej 30 i będzie tłukła sama? Czy może podzleci chałupnikom?