Leszek, to Leszek i tyle, jeżeli inni podszywają się pod mój kod to, proszę wyjaśnij to wiadomo gdzie. Zapewniam ciebie i innych czytających, że to nie są moje wpisy, nawet o tym nie wiedziałem i nie wiem co oni wpisują, jeżeli celowo podszywają się pode mnie to są świntuchy. O spółkach piszę to co zaobserwowałem, czy jest to prawdziwe, tego nie wiem, nikogo nie namawiam do podejmowania czasem życiowej decyzji kupna czy sprzedaży, każdy ma swój rozum i wie jak ma go użyć. Ja na indacie srogo się zawiodłem w obiegu jest mało akcji dosyć wysoko wycenianych, spółka z różnego rodzaju dofinansowaniami z perspektywami i na koniec co się dzieje, spółka doprowadzona przez zarząd do BANKRUCTWA, czy celowo?
Do swojego wpisu dodam, że nigdzie nie mogę znaleźć autorów podanych przez ciebie, czyli Oszusta, jeżeli robisz to celowo, to świadczy tylko o tobie i nie myślę żeby na podstawie takich wpisów, rozważni inwestorzy mogliby podejmować jakiekolwiek decyzje kupna, czy sprzedaży. Pozdrawiam myślących.
Jakie tu może być dobre info, o długach i celowym działaniu zarządu, doprowadzającym spółkę do ruiny? Myślałem że jak weszli ze swoim sprzętem do MSWiA, to spółka jest sprawdzona i stabilna, a tu takie JAJO. Nikt uczciwie zarabiający swoje pieniążki nie włoży ich w coś co jest już stracone, zapomnijcie INWESTORY.