• nowe umowy Autor: ~leo [89.77.169.*]
    juz niedlugo wycena groszowa ,,,,PEKNIE
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [188.146.44.*]
    Gdyby coś tu było pewne rynek już by dyskontowal przyszłość. Kurs jest tam gdzie jest bo wiara w spółkę jest póki co średnia. Czy termo2power robiło w swojej historii jakaś emisję?
  • Re: nowe umowy Autor: ~Hej [37.47.50.*]
    tak, dla insajderow po 10gr
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [188.146.70.*]
    Wiec macie odpowiedz po co weszli na rynek. Gdyby potrzebowali kasy na rozwój (miejsce gdzie będą robić urządzenia itp) to była by emisja dla nowych lub instytucjonalnych. A tu weszli na rynek i sypią przy każdej okazji. Trzeba sobie zadać to pytanie: po co weszli na NC ? Opylic akcje?
  • Re: nowe umowy Autor: ~michu [94.254.165.*]
    A po co ty siedzisz tu na forum juz od kilku tygodni
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [46.134.49.*]
    By świeżakom na NC uświadomić że spółka nie jest taka cacy. A chwalący ją ludzie na forum to zwykle ktoś ze spółki. Proponuje poczytać wątki. Dwa miesiące temu mi pisali że jestem gola bez akcji. Miesiąc temu że chce odkupić niżej i naganiam. Ostatnio wer nazwał wszystkich bez akcji lessczami i ogłosił odjazd. I jaki ten odjazd był? Taki że spadło. Znowu potężna podaż zasypala zakupy ulicy. Ale co tam. Brać bo to juz ostatnie akcje poniżej 1zl. Spółka do tego jest tak transparenta. Włoski partner to tez potentat.
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [46.134.49.*]
    Poza tym na tym polega forum. Wymiana zdań to chyba naturalna forma rozmowy. Wierzysz w spolke? Ok. Ja osobiście nie. Podaje swoje powody a w zamian pytanie po co tu siedzę? Proszę o minimum powagi.
  • Re: nowe umowy Autor: ~Makler [185.104.184.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 09:24 ~src napisał(a):
    > Poza tym na tym polega forum. Wymiana zdań to chyba naturalna forma rozmowy. Wierzysz w spolke? Ok. Ja osobiście nie. Podaje swoje powody a w zamian pytanie po co tu siedzę? Proszę o minimum powagi.

napisz kolego coś o plgroup:),tam nawet szans na wzrost nie widac:))
  • Re: nowe umowy Autor: ~Ania [37.8.231.*]
    SRC lubi spólki z inżynierii podatkowej
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [78.31.93.*]
    Jaki tekst. Szansy na wzrost nie widać? Bo co? Bo kitów w komunikatach nie cisną? :)
    Poza tym porównaj sobie wykresy. Jakie mamy trendy na spolkach?
  • Re: nowe umowy Autor: ~Ania [37.8.231.*]
    naganiaj dalej
    Sorry ale to Wasze zadanie. Ja tylko przedstawiam swój sceptycyzm, który na nc jest zdrowy. Tu Wam sypią akcjami a wy bez refleksji lykacie bajki z komunikatów.
  • Re: nowe umowy Autor: ~Xxxx [37.128.72.*]
    Daj spokoj, ten caly Ania , makler, wer to ludzie opłacani przez T2P. Kłamią,, oszukują bo za to im płacą.
  • Re: nowe umowy Autor: ~Makler [185.104.184.*]
    Dnia 2018-03-22 o godz. 10:44 ~Ania napisał(a):
    > naganiaj dalej

szkoda ze nie jest taki aktywny na swojej perle buhaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: nowe umowy Autor: ~Makler [185.6.112.*]
    gówniany wzrost na gównianych obrotach
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [46.134.166.*]
    Ahahahah szansy na wzrost nie widać a jak już jest to gowniane obroty. A co mają być jak na WIG 20? Ale tu zawistni ludzie.
  • Re: nowe umowy Autor: ~src [46.134.166.*]
    No popatrz. Dzisiaj plgroup wyższy wzrost i na wyższych obrotach niż t2p. Jakiś błyskotliwy komentarz wymyślisz?
[x]
COREY -2,33% 0,19 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.