Gdyby coś tu było pewne rynek już by dyskontowal przyszłość. Kurs jest tam gdzie jest bo wiara w spółkę jest póki co średnia. Czy termo2power robiło w swojej historii jakaś emisję?
Wiec macie odpowiedz po co weszli na rynek. Gdyby potrzebowali kasy na rozwój (miejsce gdzie będą robić urządzenia itp) to była by emisja dla nowych lub instytucjonalnych. A tu weszli na rynek i sypią przy każdej okazji. Trzeba sobie zadać to pytanie: po co weszli na NC ? Opylic akcje?
By świeżakom na NC uświadomić że spółka nie jest taka cacy. A chwalący ją ludzie na forum to zwykle ktoś ze spółki. Proponuje poczytać wątki. Dwa miesiące temu mi pisali że jestem gola bez akcji. Miesiąc temu że chce odkupić niżej i naganiam. Ostatnio wer nazwał wszystkich bez akcji lessczami i ogłosił odjazd. I jaki ten odjazd był? Taki że spadło. Znowu potężna podaż zasypala zakupy ulicy. Ale co tam. Brać bo to juz ostatnie akcje poniżej 1zl. Spółka do tego jest tak transparenta. Włoski partner to tez potentat.
Poza tym na tym polega forum. Wymiana zdań to chyba naturalna forma rozmowy. Wierzysz w spolke? Ok. Ja osobiście nie. Podaje swoje powody a w zamian pytanie po co tu siedzę? Proszę o minimum powagi.
Dnia 2018-03-22 o godz. 09:24 ~src napisał(a): > Poza tym na tym polega forum. Wymiana zdań to chyba naturalna forma rozmowy. Wierzysz w spolke? Ok. Ja osobiście nie. Podaje swoje powody a w zamian pytanie po co tu siedzę? Proszę o minimum powagi.
napisz kolego coś o plgroup:),tam nawet szans na wzrost nie widac:))
Sorry ale to Wasze zadanie. Ja tylko przedstawiam swój sceptycyzm, który na nc jest zdrowy. Tu Wam sypią akcjami a wy bez refleksji lykacie bajki z komunikatów.