Błagam Cie, skończ z tymi tekstami, bo mi żal Ciebie.... żal mi serce ściska, że jesteś takim prymitywem ;) PGNiG, spółka która od wielu lat na giełdzie, której akcje wysoko stoją zawsze, --> skoro wybiera IDT do realizacji, to ma świadomość na dzień podpisania umowy co dzieje się w tej spólce, a skoro podpisuje tzn że wie że zostanie umowa zrealizowana.
Daruj sobie i nie ośmieszaj się jak: Olo, xxxx, czy inni pesymiści...
Miej tyle godności człowieku ;) błądzić jest rzaczą ludzką, alebez przesady.
Spółka działa normalnie. W tej chwili rozgrywa się >>Gra o tron<< więc kurs akcji się buja. Jak się wszystko rozstrzygnie powinniśmy wrócić do poziomów sprzed kilku tygodni. Nie liczcie zaraz na 3 zł za akcję. Okolice 1,5-1,7 zł byłyby realnym poziomem. Na dobry początek.
Hehehe ale dziwni ludzie jesteście... wy myślicie ze ten kontrakt to tak z nieba nagle spadl... to jest wlasnie ten kontrakt który zaspokoi czesc wierzycieli... a upadlosc i tak jest nieunikniona :) kupujcie ale ja Wam nie sprzedam bo już nie mam od dawien dawna.. od 2,30 PLN o którym możecie tylko pomarzyć :)
1 ciekawe dlaczego akurat teraz wyciągnęli info o podpisaniu umowy przez spółkę zależna - na stronie pgnig - info o rozstrzygnięciu jest już od 2 marca... 2 według specyfikacji - to nie wygląda na jakiś superkontrakt - według mnie malutka marża...