• Genialna informacja!!!! Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Genialna informacja sprzed chwili!!!! Już wiadomo dlaczego w piątek zakończyły się spadki.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FORTE-Informacja-poufna-powziecie-informacji-o-wydaniu-pozwolenia-na-uzytkowanie-fabryki-plyt-wiorowych-7578126.html

Fabryka właśnie wyrwała się z objęć nieuczciwej konkurencji!!!
    Koniec wpływu zmowy cenowej producentów pływy wiórowej na FORTE!!!
    FORTE może sama sobie produkować płytę wiórową. Koniec z oddawaniem ogromnej prowizji konkurentom.
    FORTE w efekcie poprawi wyniki,
    FORTE poprawi konkurencyjność cenową swoich produktów,
    FORTE będzie produkować tyle ile chce i ile ma rynku, a nie tyle, na ile materiału dawali jej konkurenci.
    BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!

• Re: Genialna informacja!!!! Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    No i jak teraz oceniacie niedawne spadki? Czym były uzasadnione? Bo ja widziałem, raczej kierunek przeciwny.  
    Zgadzam się też z ToMike z innych wątków, i mu gratuluję nosa, dlatego w ostatnim czasie bardzo mocno kupowałem nie zważając na Kasandry. PS ToMike, już niedługo ruszy nasza druga perełka, jak "po szynach". Tak przeczuwam.
    A tymczasem dzisiaj mam bardzo miły początek weekendu, z perspektywą baaaardzo dobrego roku 2018 czego i Wam życzę, bo "Słoń się obudził".
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Slon-sie-obudzil-Forte-mocno-zaskakuje-wynikami-7605327.html

• Re: Genialna informacja!!!! Autor: ~mimi [83.6.217.*]
    skoro jest tak dobrze to czemu to leci na ryj?
  • Re: Genialna informacja!!!! Autor: ~niunia [83.28.247.*]
    Siła ciążenia skarbie. Próbowałeś kiedy?.
  • Re: Genialna informacja!!!! Autor: ~mx [37.47.253.*]
    Duzi muszą wsiąść, aby pociąg mógł odjechać, te wzrosty ich zaskoczyły
  • Re: Genialna informacja!!!! Autor: ~Spekulant [95.40.156.*]
    Zwykła korekta po bardzo silnym wzroscie, teraz obroniony opor 46 i trzeba atakowac linie trendu tak zeby go zmienic
[x]
FORTE -1,49% 26,40 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.