I to pogłębi marazm na tej Spółce. Nie wygląda to ciekawie. Po sesji w dniu 16 marca 2018 r. została przeprowadzona kwartalna rewizja portfela indeksu NCIndex. To pewnie 2 fixy od 02 kwietnia.
Dnia 2018-03-18 o godz. 21:06 ~Mający napisał(a): > I to pogłębi marazm na tej Spółce. Nie wygląda to ciekawie. > Po sesji w dniu 16 marca 2018 r. została przeprowadzona kwartalna rewizja portfela indeksu NCIndex. > To pewnie 2 fixy od 02 kwietnia. > na takie wpisy jest paragraf i prokurator
janie jak dużo musisz jeszcze się nauczyć. Ale cóż tacy jak ty też sa tutaj potrzebni - nowi dawcy kapitału. Niestety ja miałem rację. Dwa fixy od pierszej sesji kwietnia. A na drugi raz nie strasz zanim się nie dokształcisz. Za straszenie też jest paragraf i prokurator.
proszę o informację gdzie jest napisane że będą dwa fixy, jak nie zgłaszam sprawę do prokuratury za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji Zgodnie z art. 26 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji
Ty nie proś tylko zacznij śledzić, co należy do obowiązków każdego poważnego inwestora, komunikaty GPW. A jak nie wiesz gdzie, to zrezygnuj z giełdy. Żenujący poziom reprezentują niektórzy aktorzy wpisów.
Segment Nc Alert się poszerzył mocno. Robi się coraz mniej ciekawie. Ja zamiast presto mam teraz m.in fkd-tam powrót z alertow, ale grupa coraz szersza...