to co pokazali w raporcie wygląda bardzo dobrze pytanie czy warto kupić bo tu w dwie strony może być
jeśli będą zdecydowane zakupy wtedy lub sprzedaż wtedy zdecuduje
karku da zarobić tu już niżej niż teraz być nie może tu powinno być next "falcon INM vel KZS" --->min 1PLN w szybkim tempie trzeba sobie zadać pytanie czy warto czekać bo jak przebije 0.2 to będą się zabijać o akcje i 100% od tego to 0,4 a 100% od tego to 0.8 i tu bedzie chwilowa zadyszka ale kto nie kupi teraz ten nie kupi wogole bo bedzie stał z boku i czekał na niższa cenę która nie nastąpić powinna wcale - wiec kilka koła warto włożyć moim zdaniem bo ryzyko spadku teraz oceniam na 5% ale zysk może być kosmiczny, trzeba samemu podumać i oblukać wykres od 2010 i wnioski są oczywiste + porównać wykresy z dawnym athosem czy krezusem tu wystarczy dobra jedna informacja i mamy to samo co tam, a za miesiąc możemy być w innym wymiarze mentalnym i cenowym jakby było powyżej zeta i ktoś kto nie kupi tera lub nie kupił wcześniej dalej bedzie tylko i tylko marzył o niskiej cenie i w duchu w głębi siebie mówił a miałem kupić jak było ok 20gr .... i ten nie kupi nawet po złotówce a da się ubrać na kilku złotych skąd to wiem... życie i obserwacja gpw które obecnie oceniam jako potrójne szambo jakim się stało od 10lat taka to smutna prawda
Ja czekałem długo ale się doczekałem i jeszcze dokupiłem ponieważ marazm trwał i trwał aż nagle pociąg ruszył jest na początku drogi .Obroty były bardzo duże jak na tą spółkę za pewne nie po darmo -Zajmować pozycje w wagonach puki wolne miejsca i jedziemy w Świat, tak to widzę -powodzenia w Inwestycjach .