• Udostępniono nowe info Autor: ~Zosia [145.239.80.*]
    Drodzy Państwo mamy nowy komunikat link co sądzicie?
  • Re: Udostępniono nowe info Autor: ~luk [89.234.198.*]
    zatkało :)
  • Re: Udostępniono nowe info Autor: ~kerogerg [90.202.51.*]
    10gr dywidendy zapowiadają . . . chyba całkiem ładnie
  • Re: Udostępniono nowe info Autor: ~kerogerg [90.202.51.*]
    W swojej rekomendacji (na 2,10zł) BDM trafnie przewidział poziom przychodów, troszkę przestrzelili z wynikiem netto 49,9 vs 47,6 z raportu. Tak na szybko to całość oceniam pozytywnie ale bez efektu WoW.
    Przychody rosną, wyniki rosną . . . do tego dywidenda jeszcze .... a gdzie jest kurs każdy widzi.
  • Re: Udostępniono nowe info Autor: ~kes [178.217.140.*]
    odpowiadając na twoje pytanie to powiem wow wlasnie, wyniki bardzo dobre, przez wiekszosc analitykow i analitykow forumowych spodziewane, (stalowy chyba tylko sadzil ze nie będzie zysku netto), efekt reorganizacji całej grupy widoczny.
    osobiście spodziewałem się znacznie większej dywidendy czyli w okolicach 50groni/szt, nie przypuszczałem ze az tyle przeznacza na zapasy biorac pod uwagę tempo ustalania prawa do dywidendy i terminu wyplaty.
    nie mniej jednak spolka wg mnie już zdrowa, co więcej cena za akcje z tymi wartościami jak z raportu porownujac firme do innych z branzy powinna biegac kolo 10/szt, a nie 1,66, przepasc jakas do zasypania natychmiast.
    zostały dwa tygodnie do końca marca, jeśli refinans ma dojść do skutku to w najbliższym tygodniu inne ciekawe wiadomości na espi nas czekaja, pozdrawiam

[x]
COGNOR 3,45% 5,84 2026-07-01 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.