KOREKTA TO JEST SPADEK ! ----------------------------------------- Piszę tak na wszelki wypadek bo może z zachwytu mylisz podstawowe giełdowe pojęcia !
Wystarczy dać nagłówek ,,korekta,, a lepiej ,,KOREKTA !!!,, I już wystraszeni realizują zyski a dzisiaj ,,matoły giełdowe ,, kupowały nawet po 5 ,54 --------------------------------------------------------------------------- 4,99 i niżej -to ja wygrywam 5,00 i wyżej Ty jesteś wygranym !
Dnia 2018-03-16 o godz. 15:13 ~byk napisał(a): > Wystarczy dać nagłówek ,,korekta,, a lepiej ,,KOREKTA !!!,, > I już wystraszeni realizują zyski > a dzisiaj ,,matoły giełdowe ,, kupowały nawet po 5 ,54 > --------------------------------------------------------------------------- > 4,99 i niżej -to ja wygrywam > 5,00 i wyżej Ty jesteś wygranym !
jak ktoś chce kupić średnia ilość np. te 10 tys. akcji to nie kupi ich już poniżej 5 zł, może liczyć na okazjonalne sytuacje jak na dzisiaj o 9:04 gdzie ktoś wyrzucił 3,2 tys. szt. zaniżając z 5,06 na 4,81.
tak więc spokojnie mnie ten poziom okolice 5 zł na razie zadowala
wywalił dokładnie 7718 ale w przedziale 4,9 - 4,36 więc średnia ma większą niż 4,36 ;) po ile kupował wie on pewnie sam ryzyko ponosi tylko takie, że jak za tydzień czy dwa zobaczy 6 zł może sobie policzyć "wirtualną stratę" ponad 10 k na tym pakiecie ;)