• Mało kto chce brać ten papier Autor: ~prawda [109.207.108.*]
    Mało kto chce oddawać po takiej cenie bo myślą że coś warty.
    Koło się zamyka, kurs opada, pęka coraz więcej osób
    ...a Gordon jak zwykle na końcu...
  • Re: Mało kto chce brać ten papier Autor: ~Gordon [178.43.31.*]
    Jaki jeszcze nick wymyślisz pajacu? :) co zrobiles sb papierem toaletowym z gr jaguar? A zapomniałem on się ciebie boją bo chcesz przejąć spółkę, a to o twoim hobby informatycznym (wiesz o czym pisze?) będzie hitem, koniecznie skonsultuj się z bolkiem i kruchym oni mają w tym wprawe. Masz oraz bardziej zły wyraz twarzy, ale to nie koniec, bo jak myslisz,ze jesteś cwany to się mylisz...
  • Re: Mało kto chce brać ten papier Autor: ~kolega [109.207.108.*]
    Ty te swoje sposoby manipulacji sam wymyślasz czy ktoś cię kieruje? Wyraz twarzy? :I
  • Re: Mało kto chce brać ten papier Autor: ~Gordon [5.184.226.*]
    Manipulacje? :) nie nie, sam myslisz, że kierujesz ludzmi :) ja piszę tylko to co widzę, jesteś coraz bardziej zmęczony życiem, brakuje jeszcze, żeby tylko paru szczegółow, ale cierpliwości, kruchy miał takie same podejście :)
  • Re: Mało kto chce brać ten papier Autor: ~daro822 [94.254.179.*]
    Oni prowokują do dyskusji żeby te swoje "straszne" nagłówki promować na forum
  • Re: Mało kto chce brać ten papier Autor: ~dracos [94.254.151.*]
    straszne nagłówki nie sa takie źle, niech puszcza pkcem słabe ręce bo mam trochę wolnej gotówki i ustawiłem się w kilku miejscach w drodze na 50 gr :)

wątpliwy scenariusz ale powiem szczerze w tej chwili papier jest słaby... tutaj nie ma złych informacji a szorujemy po dnie. przy nie korzystnym Infie może byc lawina...ale nie ma tego złego bo można dobrać a wybicie przebić 1.50. ja sobie spokojnie czekam
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.