Podrzućcie mi go na zrl3dx@gmail.com wrzucę w jakies publicznie dostępne miejsce, przecież to bez sensu tak go przesyłac każdemu z osobna jakby to była tajemnica. Swoją drogą pisałem jakiś czas temu że będzie dostępny pewnie w czytelni sądu i ładnie to pokazuje jakie podejście ma sąd (i inne instytucje) bo nawet nikomu nie zależy aby raport był dostępny. Podobne olewactwo pewnie będzie w całym procesie.
@ehh mimo wszystko dobrze by było (takie moje zdanie) by zainteresowani w większości przeglądali. Oczywiście maila może przesłać każdy ale dobrze by było aby jednak tak zostało.
Udostępnienie dysku na gmail nie robi żadnych trudności. Wystarczy, że chcący uzyskać sprawozdanie założy maila gmail ( skrzynka google dla wyjaśnienia)
Po drugie chodzi też o reakcja i interakcje, inicjatywę itp. I zakładam, że @333 mnie rozumie i udostępni po kolei każdemu z osobna bo to pierwszy krok do wspólnej reakcji. @333 zrobił super robotę, poświęcił swoj czas, zrobił foty ... i każdy z nas zaoszczędził czas i pieniądze tylko tak tysiące (jak sugeruje Zxc mogą wygrać z milionami)
@obligfounds1960, uprzedzę trochę, że przez skrzynkę wp jest problem (z własnego doświadczenia sam założyłem na gmail) dlatego proponuję założyć skrzynkę na gmail a tam jest opcja udostępnianie dysku a po Twojej stronie odbieranie udostępnionych dokumentów przez @333 i tak jest najprościej. Wtedy @333 nie musi też od nowa kopiować i wysyłać.
Udostępnić ponoć dysk gmaila na inną skrzynkę też można ale wtedy bodaj tylko opcja przeglądanie a to za mało bo podstawowe formatowanie jest potrzebne (obrót itp)
Jednocześnie powyższe do każdego forumowicza. To tak technicznie bo mocno ułatwia.