• Wałek Autor: ~Kos [78.10.60.*]
    Ministrant rzągluje informacjami a znajomi kółka kręcą
  • Re: Wałek Autor: ~kolano [77.114.87.*]
    I to w biały dzień... Jednak to jest bananowy kraj i giełda
  • Re: Wałek Autor: ~Członek16 [94.254.228.*]
    Dobrze wiedzą że atom to tylko bajka dla UE, nachapią się tanio akcji tak jak było z bajką frankenstain żeby zarobić na bankach.
  • Re: Wałek Autor: ~ech [31.178.32.*]
    Nadzieja umiera ostatnia .
  • Re: Wałek Autor: ~rrr [31.178.32.*]
    Właśnie sobieci z rządu limuzyny kupili BMW 7 o najwyższym wyposażeniu bo półtoraroczne juz były za stare .
  • Re: Wałek Autor: ~rex [5.60.88.*]
    Wytłumaczcie mi jedną rzecz jeżeli wszyscy już wiedzą, że gość manipuluje kursem podając co jakiś czas głupie info ( a robi to z regularnością zegarka ) to czemu rynek i inwestorzy tak nerwowo i panicznie reagują ?
    nie można do tego podejść spokojnie...... ????

• Re: Wałek Autor: ~pinokio [178.252.12.*]
    Mówisz o ministrancie?Wiesz dobrze ze to strefa tylko dla wybrancow.I Ty i ja tego nie zmienimy.
  • Re: Wałek Autor: ~Mar [31.0.39.*]
    Masz rację rex. Pretekst do gierek. Wydaje mi się że zagraniczne grubasy wrócą jak skończą swoje nad Dunajem. BUX łapie szczyty
  • Re: Wałek Autor: ~Czesio [31.0.39.*]
    Co nasz minister pier..olnie, to Czesio też regularnie podjeżdża taczką po koks, więc nie tylko "swoi" korzystają.
  • Re: Wałek Autor: saintclair [89.74.52.*]
    Elektrownia atomowa może raz kosztować 50 groszy, potem 75 groszy a jak będzie za mało to i 1,5 złociszy.
    Ministrant z Siedlec chlapnie tyle ile trzeba.
    Zapomnieliście jak wyglądał Pałac Stalina na PXM, przecież Ministrant z Siedlec powiedział to i tamto
[x]
PGE -0,92% 10,21 2026-05-21 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.