• Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~ech [31.178.32.*]
    Kupowałem akcje PGE kiedy nie było mowy o budowaniu atomu , wyliczylem wartosc z perspektywą na przyszłość i nie brałem pod uwagę ze jakiś Tchórz bedzie zamierzał budować za moje pieniądze el.atomową która przewyzsza mozliwosci spółki , to znaczy ze jest to typowa niegospodarność bo działanie na szkodę spółki tak mozna nazwać . Jezeli chcą mieć atom to niech sobie z budżetu budują a nie z kasy inwestorów których doprowadza sie takim posunięciem do drobnych , pytam więc gdzie jest prawo w naszej republice bananowej ?
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~placek7 [83.31.81.*]
    cechą bolszewizmu jest to że prawa jednostki się nie liczą
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~kolano [5.60.138.*]
    w sprawiedliwości
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~Tomasz13 [212.160.172.*]
    Trzeba przeczekać. Moim zdaniem dadzą sobie spokój z atomem. Wszyscy idą w zieloną energię i wyłączają atomówki.
    Atomówka nie jest taka dobra. Ma stosunkowo krótki czas życia, a kosztuje kilka razy tyle, co tradycyjne elektrownie.
    Bardziej opłaca się iść w elektrownie wiatrowe budowane na morzu. Mogą być gigantyczne, nie przeszkadzają ludziom i są praktycznie bezobsługowe.
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~ech [31.178.32.*]
    Tomasz13 : Jeżeli my to wiemy to dla czego ten DEBIL łysy nie rozumie tego ?
    chyba ze jest coś w tym co się na forach mówi ze to celowa spekulacja tego śmierdziela .
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~qwe [83.8.219.*]
    Pozostaje mieć tylko nadzieję, że ten stary komuch, złodziej po prostu zdechnie, czego jak myślę, życzy mu bardzo dużo ludzi.
  • Re: Gdzie jest sprawiedliwość ? Autor: ~Kupa [94.254.148.*]
    Ja kupiłem po 10,40. Wcześniej sprzedałem po 10,70. Zarobimy. Sygnał kupna na dziennym ciagle obowiazuje. Duże pakiety lataja
[x]
PGE -0,10% 10,29 2026-05-19 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.