• byk Autor: ~doNowego [178.235.180.*]
    Zobacz wątki dotyczące Termo2Power Zobacz profil Termo2Power  
    https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.png Autor: avecesar[37.47.183.*] 2018-03-13 20:56
    Opublikowano przy kursie:  0,87 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Nowy
    Dziękuję użytkowniku /zabcio/ za odpowiedź. Przyznam szczerze, że przyglądam się tej spółce już od dłuższego czasu i wiąże z nią duże nadzieje. Jednak wisi w powietrzu pewien niepokój. Tak jak użytkowniku powiedziałeś: jest to ryzyko związane ze spółkami wschodzącymi. Myślę, że marzec będzie miesiącem kluczowym. Jeśli nic konkretnego się nie dowiemy to będzie chyba już konkretny sygnał do stopniowej ewaluacji.
    Zapraszam innych użytkowników do dyskusji.
    Pozdrawiam
    AC
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    a kto Ci zdradzi ,,swoje tajemnice giełdowe,,?
    pomyśl ,,nowy,,
    jak już kupisz to zarobisz albo stracisz
    zależy ile będziesz trzymał akcje.
  • Re: byk Autor: ~Xxxx [159.205.91.*]
    ,,jak już kupisz to zarobisz albo stracisz"

GENIUSZ, normalnie geniusz ekonomiczny :)
  • Re: byk Autor: ~avecesar [188.146.108.*]
    I to jest to o czym mówiłem. Chciałem rozpocząć dyskusję w tym temacie a Pan mi zarzuca, że przyszedłem tu podpytać czy warto. Dodatkowo jednym zdaniem podsumowuje Pan swoją wiedzę na temat inwestycji: "jak kupisz to zarobisz albo stracisz".

Mój wątek ma być dla ludzi poważnych, którzy chcą podjąć rzeczową dyskusję. Nie potrzebuję tam recepty na życie od takich "poważnych inwestorów" jak Pan. Ale obserwując te forum stwierdzam, że 90% odpowiedzi to totalne dno i metr mułu.

Dlatego mój wątek jest tylko dla zarejestrowanych, aby uniknąć takich sytuacji.

Pozdrawiam,

AC
  • Re: byk Autor: ~wer [89.64.42.*]
    co to za dziwolag widac ze jakis przebieraniec
  • Re: byk Autor: ~src [188.146.5.*]
    Wer kiedy odpal? Ostatnio coś pisałeś że poniżej 1 jakieś resztki akcji a ze 200k się już przemieniło od Twoich wróżb
  • Re: byk Autor: ~mause [193.200.47.*]
    Dnia 2018-03-14 o godz. 07:51 ~avecesar napisał(a):
    > I to jest to o czym mówiłem. Chciałem rozpocząć dyskusję w tym temacie a Pan mi zarzuca, że przyszedłem tu podpytać czy warto. Dodatkowo jednym zdaniem podsumowuje Pan swoją wiedzę na temat inwestycji: "jak kupisz to zarobisz albo stracisz".
    >
    > Mój wątek ma być dla ludzi poważnych, którzy chcą podjąć rzeczową dyskusję. Nie potrzebuję tam recepty na życie od takich "poważnych inwestorów" jak Pan. Ale obserwując te forum stwierdzam, że 90% odpowiedzi to totalne dno i metr mułu.
    >
    > Dlatego mój wątek jest tylko dla zarejestrowanych, aby uniknąć takich sytuacji.
    >
    > Pozdrawiam,
    >
    > AC

zarejestrowac sie moze kazdy nawet xxxx wiec to zaden argument a co do merytoryki...nie na bankierze...zreszta na zadnym forum merytoryki nie znajdziesz,wszedzie sa naganiacze,jedni naganiaja na spadki a drudzy na wzrosty..
  • Re: byk Autor: ~byk [178.235.180.*]
    Zobacz wątki dotyczące Termo2Power Zobacz profil Termo2Power  
    Autor: ~mause [193.200.47.*] 2018-03-14 08:25

.zreszta na zadnym forum merytoryki nie znajdziesz,wszedzie sa naganiacze,jedni naganiaja na spadki a drudzy na wzrosty..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    W końcu nie wiadomo co ,,ten nowy,,szuka na forum?
    że ktoś jemu napisze -kupuj po 0,90
    sprzedaj po 1,00
    czy czekaj do 5,00 zł?
[x]
COREY 6,10% 0,20 2026-04-13 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.